Διακοπή της κυκλοφορίας σε Αθηνών Λαμίας και Παιανία

Must Read

Διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων λόγω εορτασμού του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού στη Δ.Ε. Γλυκών Νερών (Κόμβος Σταυρός), θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί της 13 Σεπτεμβρίου έως τις 23.59΄ τα μεσάνυχτα της 14 Σεπτεμβρίου, στη δεξιά λωρίδα της Λ. Λαυρίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Μαραθώνος και της οδού Κυκλάδων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κορωπί, περιοχής Δήμου Παιανίας.

Επιπλέον, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία και αριστερή λωρίδα της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 24,600 και 19,200, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέγιστου μήκους 2,5 χλμ., από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτώβρη, από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της επομένης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This