Κατάρριψη κι άλλου κυβερνητικού αφηγήματος από τον Πρόεδρο των τεχνικών ΔΕΔΔΗΕ

«Όσα σπίτια είχανε μείνει χωρίς ρεύμα στη Μήδεια, περίπου τόσα έμειναν και τώρα»

Must Read

Με κόσμο να παραμένει για 5η ημέρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και χιλιάδες νοικοκυριά να έχουν υποφέρει σε αυτό το διάστημα από τις διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω της ανυπαρξίας του κρατικού μηχανισμού, η «καραμέλα» των κυβερνητικών είναι πως στην περσινή κακοκαιρία (Μήδεια) είχαν μείνει περισσότερα σπίτια χωρίς ρεύμα, άρα σε αυτήν τα πήγαν καλύτερα…

Αφήγημα που κατέρριψε ο Κώστας Μανιάτης, Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΔΔΗΕ, μιλώντας στο Open:

«Όσα σπίτια είχανε μείνει χωρίς ρεύμα στη Μήδεια, περίπου τόσα έμειναν και τώρα. Στο διάστημα αυτό έπρεπε να είχαν κάνει καλύτερες κινήσεις και να υπήρχε σωστός συντονισμός. Γιατί αν υπήρχε σωστός συντονισμός, όταν θα πηγαίναμε να φτιάξουμε μια βλάβη, θα μπορούσαμε να στήσουμε τους γερανούς, θα μπορούσαν τα συνεργεία να βρίσκονται εκεί με ασφάλεια, γιατί το ρεύμα δεν παίζει. Αν δεν λειτουργήσουμε με ασφάλεια μπορεί να θρηνήσουμε και θύματα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να το δει διαφορετικά η Κυβέρνηση στη λογική των χρηματοδοτήσεων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This