Αποκάλυψη σοκ για τον σάτυρο ιερέα: Έντυνε ιερόδουλες με ράσα και τις πλήρωνε με κέρματα!

Νέα καταγγελία «φωτιά» για τις ανώμαλες πράξεις του 37χρονου - Τι αναφέρει ιδιοκτήτρια γραφείου συνοδών

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αρρωστημένες φαντασιώσεις που όλο και αποκαλύπτονται για τον διεστραμμένο υποτίθεται… άνθρωπο της εκκλησίας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μίας ανήλικης κοπέλας από τα Κάτω Πατήσια. Σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία νέα καταγγελία για τον ιερέα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, συνήθιζε να παίρνει ιερόδουλες, να τις ντύνει με ράσα και να τις πληρώνει με κέρματα. Τα παραπάνω αποκάλυψε μία κυρία που κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι, μιλώντας για τον 37χρονο που φέρεται να βίασε την ανήλικη στα Κάτω Πατήσια.

Ξεδιπλώνοντας το κουβάρι της σεξουαλικής κακοποίησής της 17χρονης -σήμερα- κοπέλας, «βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες αλλά και τα όσα αναφέρονται για τη δράση του κατηγορούμενου. «Ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…» είπε χαρακτηριστικά η κ. Αλεξάνδρα.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του 37χρονου ιερέα Κωνσταντίνος Γώγος για την νέα καταγγελία σε βάρος του εντολέα του είπε σε έντονο ύφος ότι «με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνα της στις αρμόδιες Αρχές». Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο δικηγόρος του ιερέα είπε «ότι ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση έτσι και έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη».

Διαβάστε ακόμα:

«Σκύψε, δεν θα το ξαναπώ» – Η αρρωστημένη κατήχηση του σάτυρου ιερέα στη 14χρονη δεν έχει τέλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This