Κρύβουν από τα υπόλοιπα παιδιά τον χαμό της αδελφής τους – Ο σκύλος ζήλευε το μωρό

Must Read

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βγαίνουν το ένα μετά το άλλο στη δημοσιότητα, μετά τον χαμό ενός βρέφους από τα δόντια του σκύλου της οικογένειας…

Οι γονείς είχαν καταλάβει ότι το ροτβάιλερ έτρεφε ένα είδος ζήλιας απέναντι στο μωρό. Αυτός ήταν και ο λόγος που το είχαν περιορισμένο σε ένα μικρό χώρο στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού.

Σύμφωνα με γείτονες, αυτό όμως φαινόταν συνέχεια αγριεμένο και γάβγιζε. Συγκεκριμένα, μία γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο».

Το μωρό ήταν το τέταρτο μέλος της οικογένειας, που έχει ακόμη τρία αγόρια, τα οποία πήγαιναν σχολείο με τον πατέρα τους την ίδια χρονική στιγμή με το συμβάν.

Προς το παρόν, τα αδέλφια της δεν έχουν πληροφορηθεί για τον χαμό της μικρής τους αδελφούλας, καθώς είναι ένα ευαίσθητο θέμα που χρειάζεται βοήθεια ειδικού ψυχολόγου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This