Ούτε συγνώμη ο δράστης που πυροβόλησε την 8χρονη Αλεξία!!!

Must Read

Ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε η 8χρονη Αλεξία από «αδέσποτη» σφαίρα στο κεφάλι, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στη Θήβα.

Η μητέρα της μίλησε στο Star για την ξαφνική αλλαγή που υπέστη η οικογένεια τους και για την δυσχερή κατάσταση της Αλεξίας.

Η ίδια αναφέρει: «Είναι λίγο καλύτερα, κουνάει το χεράκι της λίγο πιο πολύ από πριν. Προσπαθεί να χαμογελάει και να ακούει όταν της μιλάω. Κάποιες φορές αντιδρά σ’ αυτά που της λέω, κάποιες άλλες δεν αντιδρά καθόλου. Δεν μας λένε και πολλά. Μας λένε ότι για αυτό που έχει πάθει, καλά είναι. Αυτό που θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Εξαρτάται και από το Κέντρο Αποκατάστασης, από πολλά πράγματα»

Οι γονείς της Αλεξίας είναι συνεχώς δίπλα της και δεν μπορούν να εργαστούν. Έτσι έχει δημιουργηθεί μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στην οικογένεια που κάνει δύσκολη την καθημερινότητά τους και την παροχή βοηθητικής υποστήριξης στη μικρή. Όπως δήλωσε η μητέρα της: «Χρειάζεται ένα ειδικό καροτσάκι για να μπορεί να είναι ίσια το κεφάλι της και είναι αρκετά ακριβό».

Όσον αφορά τον άντρα, που πυροβόλησε άθελα του το κοριτσάκι, είπε ότι δεν έχει καμία επαφή μαζί του. Ούτε επικοινώνησε ποτέ μαζί τους ούτε ζήτησε συγγνώμη. «Τίποτα, τίποτα. Ούτε τηλεφωνικώς, ούτε τίποτα. Είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πονάει. Φανταστείτε το παιδί μου ήταν μια χαρά και ξαφνικά τώρα είναι στο κρεβάτι. Και όχι ότι έτυχε, ότι ο Θεός το έκανε, αλλά από κάποιο ανθρώπινο λάθος».

Η Αλεξία έχει δύο αδέρφια, τη 12χρονη Μάγδα και τον 10χρονο Κωνσταντίνο, που μένουν προς το παρόν με την γιαγιά τους, ώστε οι γονείς να είναι στο πλευρό της.

«Τα παιδιά προσεύχονται για εκείνη, για να γίνει καλά. Μερικές φορές κλαίνε όταν την τη βλέπουν, γιατί είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι. Εκείνοι ήξεραν μια Αλεξία που ήταν όλο χαρά και χαμόγελο. Τώρα τη βλέπουν σε ένα κρεβάτι να μην κάνει τίποτα», δήλωσε η μητέρα.

Σύμφωνα με νέες εξελίξεις, ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο Υγείας με τον πατέρα της Αλεξίας.

Ο κ. Κικίλιας δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ, θα στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια του συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της υγείας της κόρης του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This