Έγκυος με κορωνοϊό γέννησε σε… κοντέινερ, γιατί δεν είχε γυναικολόγο το νοσοκομείο Κοζάνης!

Σε λίγο θα γεννάνε και στα χωράφια, όπως τη δεκαετία του '50!

Must Read

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα εν έτει 2022 και όλοι οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας διαβεβαιώνουν πως όλα βαίνουν καλώς και δεν πρέπει να έχουμε παράπονο.

Έγκυος στην Κοζάνη, η Συμέλα Ορτουλίδου, γέννησε σε… κοντέινερ! Και αυτό γιατί λίγο πριν την πιάσουν οι πόνοι, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Έτσι δεν μπόρεσε να γεννήσει στην κλινική που είχε προγραμματίσει. Όταν όμως πήγε στο νοσοκομείο Κοζάνης την ενημέρωσαν ότι δεν είχε γυναικολόγο!

Η γυναίκα πήγε αναγκαστικά στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα. Εκεί την έβαλαν στο γνωστό box, δηλαδή σε κοντέινερ, και έπρεπε να περιμένει τον γιατρό, ο οποίος είχε άλλη γέννα και έπρεπε να βρει και ειδική στολή για να πάει στην ετοιμόγεννη.

Τελικά το μωρό δεν περίμενε κανέναν και η γυναίκα γέννησε μόνη της μέσα στο κοντέινερ! Πάλι καλά δεν που της έγινε σύσταση να πάει και σε κανένα χωράφι, όπως συνέβαινε τον προηγούμενο αιώνα στη χώρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This