Λήξη συναγερμού στον Ευαγγελισμό: Κατέβηκε η γυναίκα που απειλούσε να πέσει από ταράτσα, μετά από 2ωρη διαπραγμάτευση

Αναμένεται να καταθέσει στους αστυνομικούς τι την οδήγησε στο να θέλει να αυτοκτονήσει

Must Read

Σχεδόν δύο ώρες διαπραγματεύσεων χρειάστηκαν μέχρι να πειστεί η γυναίκα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», που είχε ανεβεί στην ταράτσα του 6όροφου κτιρίου όπου βρίσκονται τα χειρουργεία και απειλούσε να αυτοκτονήσει, να μην το κάνει.

Στο νοσοκομείο επικράτησε, φυσικά, μεγάλη αναστάτωση και επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές  και πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς και ένας ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να την πείσει να αλλάξει γνώμη και να μην πηδήξει στο κενό.

Για παν ενδεχόμενο, πάντως, στο σημείο είχαν τοποθετηθεί από τους πυροσβέστες ειδικά στρώματα, ώστε να αποφευγόταν σοβαρός τραυματισμός της στην περίπτωση που πραγματοποιούσε την απειλή της η γυναίκα. Εντέλει, πείστηκε να κατέβει από την ταράτσα και, πλέον, αναμένεται να καταθέσει στους αστυνομικούς τι την οδήγησε σε αυτή της την πράξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This