Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να μπείτε σε σκέψεις για το μέλλον σας αλλά το όμορφο κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή θα συνεχίζει ακμαίο, χαρίζοντάς σας όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο εσείς οι αδέσμευτοι. Μην κρατήσετε απωθημένα, αλλά ανακαλύψτε τα άτομα που σας τα προκάλεσαν, και προχωρήστε σε συζητήσεις μαζί τους, διατηρώντας χαμηλούς τόνους. Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας, που προκλήθηκαν τον τελευταίο καιρό. Εάν προκύψει κάποια μετακίνηση ή ταξιδάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη συνήθεια της καθημερινότητας, τολμήστε το και διασκεδάστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνθήκες θα είναι τέλειες για ένα ταξίδι, ακόμα κι αν θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια επαγγελματική υπόθεση. Θα υπάρχει άνοδος στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε σωστό προϋπολογισμό, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε για τα χρήματα και το κέρδος. Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν και εξαλείψτε τες, γιατί εσείς είστε που θα κληθείτε να δώσετε άμεσες και οριστικές λύσεις, χωρίς χρονοτριβή ή αναβολή. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινδύνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη γίνετε σκλάβοι των εξόδων σας, σπαταλώντας χρήματα σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Οργανωθείτε καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί τα προβλήματα που έχετε προκαλούνται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης, οργάνωσης και όχι από τρίτους. Μπορεί αυτή η εκδοχή να σας βολεύει, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πρέπει επιτέλους να πάψετε να ζείτε σε ουτοπίες, αν θέλετε από αυτή τη μάχη να βγείτε νικητές. Αφήστε στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ασχοληθείτε με άλλα, πιο ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας, όπως οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας δεν θα είναι ό,τι καλύτερο με τόσο άγχος, όμως, αφού δεν κάνετε ούτε μια προσπάθεια να το αποβάλετε, αλλά γίνεστε εριστικοί και αυταρχικοί, πώς θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν τις πραγματικές ανάγκες σας; Κρατήστε σταθερή συμπεριφορά, γιατί οι εναλλαγές στην ψυχολογία σας θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε καινούργιες ευκαιρίες γνωριμίας που θα είχαν αίσιο τέλος. Εάν στην πορεία έχετε διαπράξει κάποια λάθη, αρχίστε τις προσπάθειές σας να τα διορθώσετε, μια και το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί. Βάλτε το μυαλό σας να συνεργαστεί με τη λογική, για να έχετε καλά αποτελέσματα, μια που τις δυνατότητες για να αντεπεξέλθετε τις διαθέτετε. Πείτε τέλος στις αδιαθεσίες που νιώθατε τον τελευταίο καιρό και εκτονώστε την ενέργεια και την ευεξία σας σε πράγματα που θα σας ευχαριστούν. Μόνο αν κάνετε προεργασία αυτών που θέλετε θα διευκολυνθείτε. Πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται εάν δεν καταβάλετε προσπάθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που τα θεωρείτε ενοχλητικά, για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις για ό,τι σας απασχολεί, έχοντας μια πιο καθαρή εικόνα. Είναι πολύ πιθανόν, μια που θα είστε απασχολημένοι με τα οικονομικά σας θέματα, να μπερδευτείτε και να βάλετε σε δοκιμασία τις σχέσεις σας, με σκοπό να δείτε ποιες είναι οι αντοχές τους. Ισως να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες, και να αναζητήσετε μεγαλύτερη εξασφάλιση και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους. Εάν καταφέρετε να αποφύγετε ισχυρογνώμονες συνεργάτες, θα είναι πολύ καλό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας.

ΖΥΓΟΣ: Μια κατάσταση που δεν σας καλύπτει πια δεν είστε υποχρεωμένοι να τη δέχεστε, ενώ, αν έχετε μια συμπαθητική σχέση που μπορεί να βελτιωθεί, αποφύγετε να τη βάλετε σε κίνδυνο. Εάν έχετε αντιρρήσεις, μπορείτε να τις εκφράσετε με ευγένεια, χωρίς να φοβάστε ότι θα διαταραχθούν οι συνεργασίες σας. Οι διαφορετικές νοοτροπίες στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι αναμενόμενες και θα πρέπει να προσεγγίζετε φιλικά τους συνεργάτες σας. Επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να επέμβει στις αποφάσεις σας, ελέγχοντας πρώτα αν μπορεί να γίνει βοηθός σας σε στιγμές αναποφασιστικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τόσο καιρό θα παραμείνουν στην ημερήσια διάταξη, αφού θέματα που θα αφορούν Εφορία, δάνεια και κληρονομικά θα έρθουν στο προσκήνιο. Αφού δεν μπορείτε να τα παραμερίσετε, δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε την ψυχολογία σας να καταρρέει. Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις ούτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα ή συμφωνίες για τα οποία ακόμα έχετε αρκετό χρόνο, ώστε να δείτε αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά. Μην καταστρέψετε από βιασύνη και επιπολαιότητα τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να συνεργαστεί με το αναλυτικό πνεύμα που διαθέτετε, χωρίς να κάνετε ανοίγματα για να βρείτε τρόπους να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Ξεπεράστε παλιές προκαταλήψεις που σας εμποδίζουν να έχετε την απαιτούμενη αυτοεκτίμηση και το θάρρος για να προβείτε σε αναβαθμίσεις, πάντα σε συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αποδείξτε ακόμη μια φορά ότι ξέρετε να απολαμβάνετε αυτά που αγαπάτε, αλλά κι εκείνα που αποκτάτε. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσετε είναι να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον ψυχισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η γλυκύτητα μπορεί να σας ανοίξει και τις πιο ερμητικά κλειστές πόρτες της καρδιάς του έτερού σας ήμισυ. Αφού κατά βάθος είστε τόσο ευαίσθητοι και τρυφεροί, σταματήστε να το παίζετε σκληροί και προσφέρετε απλόχερα τα χάδια σας. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε προς το πρόσωπό του θα αγγίξει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του και θα φτάσετε στο σημείο να γίνετε ο ένας καθρέφτης του άλλου. Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν αποβάλετε το στρες που έχετε, θα μεταφέρετε την πίεση που νιώθετε και στον σύντροφό σας, δυσκολεύοντας την επικοινωνία σας. Δείξτε με πράξεις πόσο νοιάζεστε και υπολογίζετε τον σύντροφό σας. Ωραία είναι τα λόγια, αλλά δεν φτάνουν για να τον πείσουν ότι έχετε πραγματικά και βαθιά αισθήματα γι’ αυτόν. Μην αφήνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια να καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας, γιατί έτσι δεν θα κερδίσετε τίποτα. Εχει έρθει η στιγμή να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε πως το σεξαπίλ δεν είναι το μοναδικό όπλο για να κατακτήσετε τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Παρότι είστε αρκετά παρεξηγημένοι ως ζώδια, είστε άνθρωποι που, όταν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση, είστε πολύ σωστοί και ηθικοί. Εσείς οι αδέσμευτοι, όμως, είστε τελείως ανέμελοι και φλερτάρετε ασύστολα έχοντας τη συνείδησή σας ήσυχη. Δεν είναι κακό, αρκεί να μη σας κάνει να φοβάστε κάθε είδους δέσμευση, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε καταπιέζετε τον εαυτό σας. Εάν ακόμα είστε σε αναζήτηση συντρόφου, μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Η άποψη πως και σε μοναστήρι να κλειστείτε θα έρθει να σας βρει ακούγεται ωραία, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ