Χωρίς ρεύμα σχολείο στην Αγία Παρασκευή εδώ και δέκα μέρες λόγω… κακοκαιρίας!

Με τηλεκπαίδευση κάνουν μαθήματα τα παιδιά!

Must Read

Μπορεί να έχουν περάσει δέκα μέρες από την κακοκαιρία «Ελπίδα» που σάρωσε τη χώρα, όμως τα προβλήματα παραμένουν. Χωρίς ρεύμα είναι ακόμη το 2ο Γυμνάσιο της Αγίας Παρασκευής!

Κάθε μέρα περιμένουν το ρεύμα και κάθε μέρα βγαίνει νέα ανακοίνωση που ενημερώνει εκπαιδευτικούς και μαθητές ότι τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση. Όπως λέει ο ΔΕΔΔΗΕ, δεν έχει βρει ακόμη την αιτία του προβλήματος, οπότε δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η ζημιά και ούτε φαίνεται να γνωρίζει πότε θα αποκατασταθεί!

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής και αύριο θα επικρατήσει η ίδια κατάσταση, καθώς όπως αναφέρεται:

«Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει πως οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης μας συνεχίζονται. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν την αιτία του προβλήματος, με αποτέλεσμα να καθυστερεί και η αποκατάσταση των ζημιών. Τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την πορεία των εργασιών και την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This