Φρίκη στην Κάλυμνο: 38χρονος ασελγούσε σε 13χρονη με συνεργό τη μάνα της!

Ξεκινά η δίκη του Αιγύπτιου – Κατηγορούμενη για συνέργεια η μητέρα του κοριτσιού

Must Read

Ξεκινά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Εφετείου Δωδεκανήσου στη Ρόδο, η δίκη του 38χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τη 13χρονη κόρη της συντρόφου του στην Κάλυμνο, με τη μητέρα μάλιστα να κατηγορείται για συνέργεια.

Ο 38χρονος είναι κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ροδιακή εφημερίδα «Δημοκρατική», όλα ξεκίνησαν να αποκαλύπτονται τον Απρίλιο του 2021, όταν η ανήλικη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και κατήγγειλε ότι επί μια τριετία ο σύντροφος της μητέρας της ασελγούσε πάνω της και πως η ίδια της η μητέρα, παρότι ήξερε τι γινόταν, δεν τον εμπόδιζε.

Παρών στο τμήμα την ημέρα της καταγγελίας ήταν και παιδοψυχολόγος, η οποία άκουσε την ανήλικη κοπέλα να περιγράφει τα όσα βίωσε μετά τον χωρισμό των γονιών της και την παραμονή της με τη μητέρα της (σ.σ. ο πατέρας της ναυτικός, έμενε σε άλλο σπίτι με τη δική του σύντροφο), τα δύο αδέλφια της και τον 38χρονο Αιγύπτιο.

Όπως είπε η 13χρονη, για πρώτη φορά βιάστηκε τον Απρίλιο του 2019, σε ένα σπίτι του 38χρονου (πριν πάνε σε αυτό που έμεναν όλοι μαζί), όπου παρότι αυτός κοιμόταν με τη μητέρα της, έφυγε από το κρεβάτι τους και πήγε στο στρώμα που κοιμόταν η ανήλικη και ασέλγησε πάνω της.

Αργότερα στη χρονιά, οι βιασμοί έγιναν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, όπως κατήγγειλε η 13χρονη, με τον Αιγύπτιο να πηγαίνει συνεχώς στο δωμάτιό της τις νυχτερινές ώρες.

Τότε ήταν που η κοπέλα μίλησε στον πατέρα της για ότι συνέβαινε, αλλά η μητέρα της, στην οποία στράφηκε ο άνδρας για να μιλήσει για τα όσα του είπε η κόρη τους, αρνήθηκε ότι συνέβησαν και τα διέψευσε.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η 13χρονη, ένα από τα βράδια που ο 38χρονος ήταν στο δωμάτιό της, η μητέρα της μπήκε μέσα και τον είδε γυμνό από τη μέση και κάτω και ακολούθησε τσακωμός με τον σύντροφό της, αλλά χωρίς να έχει πιστέψει ότι ασελγούσε στην κόρη της, με αποτέλεσμα η κακοποίηση να συνεχίζεται.

Ωστόσο, παρά την άρνηση που επέδειξε να πιστέψει την κόρη της, έβαλε έναν σύρτη στην πόρτα του υπνοδωματίου, αλλά όπως ισχυρίστηκε η ανήλικη, αυτό δεν εμπόδισε τον Αιγύπτιο να συνεχίσει να μπαίνει, σπάζοντας μάλιστα και την πόρτα.

Έτσι, φτάσαμε στον περσινό Απρίλιο, με την 13χρονη να αποφασίζει να προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία. Από την ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε, διαπιστώθηκε ρήξη του παρθενικού υμένα.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ο 38χρονος Αιγύπτιος και η μητέρα της κοπέλας, αρνούνται τα πάντα και κατηγορούν με τη σειρά τους την ανήλικη ότι έκανε την καταγγελία επειδή αυτοί δεν δέχονταν ότι είχε σχέση με ένα 19χρονο και δεν την άφηναν να τριγυρίζει μέχρι αργά με διάφορες παρέες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This