Βασίλης Κατσούλης: «Ο Αυγενάκης χασκογέλαγε κοιτώντας με»

Τι είπε ο πατέρας του Κώστα Κατσούλη, θύμα οπαδικής βίας τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Κρήτη

Must Read

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη, που έχασε τη ζωή του από οπαδική βία στο παιχνίδι του Εθνικού με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη τον Σεπτέμβριο του 2014, μίλησε στη «Δίκη του Open» και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

«Μέρες μετά το θάνατο του γιου μου ο κ. Αυγενάκης είχε το περισσό θράσος να δημοσιεύσει φωτογραφία με τον πρόεδρο του Ηροδότου. Όταν ήρθε στη γνώση μου αυτή τη φωτογραφία του έκανα τέσσερις απλές ερωτήσεις με μια επιστολή. Αν η παράστασή του είχε σχέση με την πάταξη της βίας. Δε με κάλεσε ποτέ για την επιστολή.

Από την αναμέτρηση του 2014 ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό

Αργότερα οργάνωσε ένα δήθεν συνέδριο κατά της βίας στο Ηράκλειο. Του είχα πει τότε ότι προεκλογικά θα σας ρωτάνε τι ομάδα είσαστε. Και του λέω, θα τολμήσετε να πείτε ποτέ ότι δεν είστε Ολυμπιακός; Και χασκογέλαγε κοιτώντας με. Στα πρώτα καθίσματα ήταν ο νυν αρχηγός της αστυνομίας, ο Καραμαλάκης. Ο οποίος ήθελε να βγάλουν ως αιτία θανάτου ρήξη ανευρύσματος και την επόμενη μέρα απεκλείσθη το ανεύρυσμα.

Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει το παραμικρό για την υπόθεση του Αλκη. Θα περάσουν χρόνια για να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Όπως δε θα προχωρήσει και ποτέ η υπόθεση του Noor One».

*πηγή: dikisports.blogspot.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This