Απάνθρωπες εικόνες στην Κω: Εκτροφείο-βασανιστήριο αγελάδων!

Έπαιρναν τις επιδοτήσεις και τις άφηναν χωρίς φαγητό

Must Read

Φρικιαστικές εικόνες που λυγίζουν ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο, εικόνες φρίκης και ντροπής με σκελετωμένες και ημιλιπόθυμες αγελάδες σε κτηνοτροφική μονάδα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από ένα κολαστήριο-εκτροφείο στην Κω.

Μόνο κτηνοτρόφοι δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα πρόσωπα που διατηρούσαν τη συγκεκριμένη μονάδα με μοναδικό σκοπό να εισπράττουν επιδοτήσεις και μόνο για τους τύπους να διατηρούν τις αγελάδες στο σημείο. Τις άφηναν να ζουν σε απαράδεκτες συνθήκες στο εκτροφείο, σκελετωμένες και βρώμικες. Κάποιες μάλιστα, ήταν και νεκρές!

Στο εκτροφείο-κολαστήριο κάποιες αγελάδες ήταν σκελετωμένες, άλλες πεσμένες στις λάσπες έτοιμες να ξεψυχήσουν και γύρω τους κάποιες ήδη νεκρές από την ασιτία. Οι κτηνοτρόφοι δεν διέθεταν εγκαταστάσεις που να πληρούν προδιαγραφές κτηνοτροφικής μονάδας αλλά είχαν εκτεθειμένα τα ζώα σε ακραίες καιρικές συνθήκες: Άλλοτε σε κρύο και βροχή και άλλοτε σε ζέστη και καύσωνα. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως διατηρούσαν την άδεια κτηνοτρόφου και εισέπρατταν τις επιδοτήσεις για όλα αυτά τα ζώα.

Ποινικές διώξεις στους απάνθρωπους κτηνοτρόφους!

Η υπόθεση τελικά πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, ενώ οι κτηνοτρόφοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Η δίκη ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου και διακόπηκε για την επόμενη Παρασκευή. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για πλημμεληματικού χαρακτήρα παραβάσεις του νόμου για την προστασία των ζώων.

Σημειώνεται ότι με την έναρξη της δίκης το αίτημα να παραστεί η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία ως πολιτική αγωγή δεν έγινε δεκτό, όπως και το αίτημα για αναβάθμιση του κατηγορητηρίου σε κακούργημα, παρά το γεγονός ότι από τη δικογραφία προκύπτει ότι 24 βοοειδή ήταν σκελετωμένα και έξι βρέθηκαν νεκρά μέσα στον υποτιθέμενο χώρο διαβίωσης τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This