Ανατροπή με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα!

Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και απώλεια συνείδησης λέει ο τεχνικός σύμβουλος

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα η οποία έπεσε θύμα βιασμού μέσα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου την παρέσυραν γόνοι πλούσιων και ισχυρών επιχειρηματικών.

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης δίνει νέα τροπή στα γεγονότα, μετά τα όσα διέρρευσε αρχικά το περιβάλλον του κατηγορούμενου Βασίλη Λεβέντη, ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ήταν «καθαρά».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου, οι εξετάσεις έδειξαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της 24χρονης κοπέλας: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά» μιλώντας στο thesstoday.gr.

Ο ίδιος μετά από προσεκτική ανάγνωση των εξετάσεων διαπίστωσε όπως αναφέρει ότι η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της ήταν ικανή να προκαλέσει μέχρι και απώλεια συνείδησης: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη, η διαπίστωση για την ποσότητας αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της, θα ενσωματωθεί στην στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια τις επόμενες ημέρες: «Το στοιχείο για τα ποσοστά αλκοόλ θα το καταθέσω στην ανακρίτρια μαζί με τον τελικό φάκελο, την επόμενη εβδομάδα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This