Βγήκε με άδεια από το ΠΑΓΝΗ και πήγε και κρεμάστηκε!

Ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Must Read

Τέλος στη ζωή του έβαλε αργά το απόγευμα της Τρίτης ένας 67χρονος άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε στον ξενώνα του ΠΑΓΝΗ.

Ο αυτόχειρας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του newshub.gr, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ζήτησε και πήρε άδεια από τους υπεύθυνους του ξενώνα, αλλά μόλις βγήκε, ξεκίνησε για το σπιτι του, όπου και κρεμάστηκε, περνώντας μια θηλιά στο λαιμό του.

Το γεγονός ότι δεν έδωσε σημεία ζωής, κινητοποίησε το προσωπικό του ξενώνα και την οικογένεια του. Τελικά, η κόρη του και ένας οικογενειακός φίλος ήταν που βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα, όταν ανέλαβαν να τον αναζητήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This