Διαψεύστηκε για πολλοστή φορά ο Κούγιας!

Must Read

Δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά οι… φόβοι του δικηγόρου Αλέξη Κούγια ότι ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη, δεν θα επέστρεφε από την Αλβανία όπου είχε διαφύγει.

Τον ποινικολόγο διέψευσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος ο οποίος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να έρθει αντιμέτωπος με την ελληνική Δικαιοσύνη.

Την παράδοση του στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς είχε επιβεβαιώσει με δηλώσεις του, ο συνήγορός του Παρασκευάς Σπυράτος επισημαίνοντας ότι ο 20χρονος «εμφανίστηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε δηλώνοντας ότι παραιτείται κάθε δικαιώματός του να παραμείνει στη χώρα του και θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί».

Έτσι και έγινε.

Η παράδοσή του έγινε στον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, όπου παρελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς, συνοδεία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς πήρε το δρόμο για τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου η εισαγγελέας θα επικυρώσει το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί ενώπιον την 7ης Τακτικής Ανακρίτριας, από την οποία θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Οι… φόβοι του Αλέξη Κούγια έμειναν “στα λόγια”…

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This