Ο ΟΗΕ μεσολαβητής για το παιδί που κατέβασε την τουρκική σημαία

Must Read

Με μεσολαβητή τον ΟΗΕ επιδιώκουν τη λύση του ζητήματος «επικήρυξης» του 16χρονου Ελληνοκύπριου Σάββα οι γονείς του και η τουρκοκυπριακή πλευρά.

Το παιδί κατέβασε από σχολείο στην κατεχόμενη Λύση την τουρκική σημαία ανήμερα της γιορτής της Παναγίας της Λύσης στις 8 Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών μεσολαβεί, ώστε να πειστούν οι δύο πλευρές να λήξει η υπόθεση με την επιστροφή της σημαίας, που έγινε ήδη.

Δεν υπάρχει καμία κυβερνητική εμπλοκή, ενώ ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ στην Κύπρο επιβεβαίωσε ότι τα Ηνωμένα Έθνη μεσολαβούν, μεταφέροντας μηνύματα από την μια πλευρά στην άλλη.

Η οικογένεια του 16χρονου θέλει να αποφύγει τη στοχοποίηση του παιδιού, αποδίδοντας την ενέργεια του σε αυθορμητισμό. Ωστόσο, τα τουρκικά μέσα έχουν ήδη μεταδώσει το όνομά του και για τους Τούρκους, αλλά και τους Τουρκοκύπριους το παιδί έχει ήδη στοχοποιηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This