Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Τι έδειξε το DNA στο δρεπάνι και στο όχημα του 23χρονου Carciu

Που υπήρχε αίμα του Άλκη και ίχνος -άγνωστου προς το παρόν- άνδρα

Must Read

Με την εξέταση του DNA στο δρεπάνι που χρησιμοποιήθηκε στη φονική ενέδρα που έστησαν οι χούλιγκαν στον Άλκη Καμπανό και την παρέα του την 1η Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, αρχίζει να συμπληρώνεται το παζλ του ποιος έκανε τι και πως φτάσαμε στη δολοφονία του 19χρονου.

Όπως αποκάλυψε το Ράδιο Θεσσαλονίκη για τα πειστήρια που εξετάστηκαν (σ.σ. πριν τις μαζικές συλλήψεις) και τα οποία ήταν ίχνη αίματος από την λεπίδα του δρεπανιού και της λαβής, καθώς και δείγμα από το κουμπί αναδίπλωσης της λαβίδας μήκους 23 εκατοστών, προέκυψε πως:

  • Στη λεπίδα του δρεπανιού και στο κουμπί αναδίπλωσης της λεπίδας, βρέθηκε DNA του 19χρονου Άλκη.
  • Στη μονωτική ταινία της λαβής του δρεπανιού βρέθηκε DNA που ανήκει σε ένα από τα θύματα της επίθεσης (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πάνω στην πάλη ο τραυματίας άγγιξε το δρεπάνι φροντίζοντας τον Άλκη που αιμορραγούσε).

Να σημειώσουμε ότι η εξέταση των δειγμάτων έγινε προτού η αστυνομία συλλάβει τους υπόλοιπους δέκα κατηγορούμενους και έχοντας συλλάβει τον πρώτο εμπλεκόμενο, τον 23χρονο Αλβανό Afxento Carciu.

 

Από την εξέταση στα νύχια του 19χρονου Άλκη, αλλά και τα ίχνη αίματος στο ΙΧ (λευκό Citroen) του 23ρονου (πόρτα του συνοδηγού,  πατάκια συνοδηγού και των πίσω θέσεων), προέκυψε πως:

  • Στα νύχια του Άλκη βρέθηκε μόνο το DNA του 19χρονου.
  • Στα ίχνη αίματος στην χειρολαβή του αυτοκινήτου, το DNA ανήκει σε άγνωστο για την ώρα άνδρα, αλλά με την εξέταση του DNA και των υπολοίπων συλληφθέντων αναμένεται να γίνει η ταυτοποίηση.
  • Στα πατάκια του αυτοκινήτου υπάρχει DNA επίσης από τον άγνωστο άνδρα.
  • Στα παραπάνω δείγματα δεν βρέθηκε το DNA του 23χρονου Carciu.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This