ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣοβαρότατη καταγγελία για αυτονομημένο θύλακα στην ΕΥΠ που «πουλάει» πληροφορίες σε εκδότη

Σοβαρότατη καταγγελία για αυτονομημένο θύλακα στην ΕΥΠ που «πουλάει» πληροφορίες σε εκδότη

Απαιτείται άμεσα η παρέμβαση της δικαιοσύνης

Μία σοβαρότατη καταγγελία φέρνει στο φως η εφημερίδα Documento. Καταγγελία που εάν ισχύει, θα μιλάμε για την πλέον σκοτεινή υπόθεση που έχει ποτέ καταγραφεί στις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας, από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Η καταγγελία είναι η ακόλουθη:

Η καταγγελία όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Documento

Η καταγγελία είναι εξαιρετικά εύκολο να διερευνηθεί. Αρκεί να γίνει μία ενδελεχής έρευνα από πραγματικούς αδιάφορους, προκειμένου να ελεγχθούν όλα τα πρόσωπα που εργάζονται στην ΕΥΠ και οι τυχόν σχέσεις τους με εμπλεκόμενους σε εκδοτικά συγκροτήματα. Ακολούθως, μπορεί εύκολα να διερευνηθεί και το περιεχόμενο των εκδοτικών συγκροτημάτων με τα οποία θα προκύψει σχέση στελεχών της υπηρεσίας, ώστε να δούμε εάν και με ποιον τρόπο αξιοποιήθηκαν πληροφορίες που θα μπορούσε να έχει στην κατοχή της μόνον η ΕΥΠ.

Διότι εδώ μιλάμε για καταγγελία ύπαρξης επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης που μπορεί όχι μόνον να εκβιάζει, αλλά και να ρημάζει κυριολεκτικά το Δημοκρατικό πολίτευμα για να εξυπηρετήσει άνομα συμφέροντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης