Σκηνές πανικού: Κατέρρευσε μπαλκόνι μπροστά στα μάτια περαστικών!

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια

Must Read

Έτρεχαν και δεν έφταναν οι ένοικοι ενός σπιτιού όταν διαπίστωσαν ότι το μπαλκόνι του σπιτιού τους είχε καταρρεύσει. Ευτυχώς και για καλή τους τύχη, δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα επάνω στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά εντός του σπιτιού τους. Μόλις όμως άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο πετάχτηκαν έξω, και αντίκρισαν το μεγαλύτερο τμήμα του μπαλκονιού να έχει πέσει στο δρόμο και πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις Μεσαμπελιές και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ευμαθίου 10 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Άγνωστο τι οδήγησε στην κατάρρευση

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έσπευσε η Δημοτική Αστυνομία, ενώ περαστικοί σταμάτησαν για να βοηθήσουν. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες «από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιος περαστικός».

Μάρτυρες του παραστατικού αναφέρουν ότι, έχουν πέσει τόνοι μπετόν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το σπίτι, που έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, είναι κατασκευής του 1996 με 1998, και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες της συγκεκριμένης κατάρρευσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This