«Μετωπική» σύγκρουση Παγώνη-Γιαννάκου για την κατάσταση στα νοσοκομεία

«Μην ωραιοποιείτε την κατάσταση στο ΕΣΥ», είπε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Must Read

Δύο χρόνια. Τόσο περίπου μας απασχολεί ο κορωνοϊός και θα περίμενε κανείς ότι για την αντιμετώπισή του, το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) θα ενδυναμωνόταν, θα γινόταν καλύτερο. Πως θα άλλαζε κάτι με αφορμή αυτόν τον «διάολο» που μπήκε στη ζωή μας. Φευ, όμως.

Αντί το ΕΣΥ να γίνεται ισχυρότερο και καλύτερο, έμεινε απροστάτευτο και παρατημένο στην τύχη του. Και μαζί του και εκατομμύρια ζωές πολιτών. Τα αποτελέσματα αυτής της κυβερνητικής επιλογής, είναι εμφανή καθημερινά…

Την ίδια στιγμή, οι επιστήμονες-τηλεοπτικοί μαϊντανοί κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνουν «πιστοί» στο αφήγημα που διηγείται το Μαξίμου και όσο πλησιάζει η έναρξη της τουριστικής περιόδου, ξαφνικά τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται, ή και εξαφανίζονται

Η τελευταία είδηση ότι ο χειρουργικός τομέας του Νοσοκομείο Νίκαιας έμεινε χθες εκτός γενικής εφημερίας λόγω δυσλειτουργίας αποστείρωσης των χειρουργείων που οφείλεται στην έλλειψη εργαζόμενων και στην έλλειψη αναλώσιμων υλικών, προκάλεσε σφοδρή κόντρα το πρωί ανάμεσα στην Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη και τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Η κ.Παγώνη προσπαθούσε να αμβλύνει τις εντυπώσεις, ενώ ο κ.Γιαννάκος ήταν στην αντίπερα όχθη, λέγοντάς της «να μην ωραιοποιεί την κατάσταση στο ΕΣΥ», κάνοντας αναφορές και στα προβλήματα με το οξυγόνο που έχουν παρουσιαστεί σε πολλά νοσοκομεία, με ζωές ασθενών να έχουν κινδυνεύσει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This