Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη! Εντοπίστηκε το μαχαίρι καράμπιτ

Σε ερημική περιοχή κοντά στα νεκροταφεία της Θέρμης εντοπίστηκε το φονικό όπλο που εικάζεται ότι έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από άγριους χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη.

Το μαχαίρι καράμπιτ το οποίο όπως εκτιμούν οι αρχές είναι το φονικό όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής του νεαρού φοιτητή, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, το φονικό μαχαίρι εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή που βρίσκονται τα νεκροταφεία Θέρμης και συγκεκριμένα, κοντά σε μια γέφυρα.

Το σημείο που εντοπίστηκε το μαχαίρι, είχε υποδείξει ο 21χρονος Γιάννης Κουμαρόπουλος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι κατά την διάρκεια της επίθεσης, ήταν εκείνος ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι, ωστόσο είχε υποστηρίξει ότι δεν τραυμάτισε εκείνος τον Άλκη. Ο 21χρονος μάλιστα όταν οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κατέθεσε ότι γνώριζε ποιος ήταν εκείνος που τραυμάτισε με μαχαίρι τύπου καράμπιτ τον Άλκη και είπε ότι θα υποδείξει στους αστυνομικούς το σημείο όπου το έκυψαν, μετά την επίθεση. Μάλιστα, ο ίδιος είχε «δείξει» ως υπεύθυνο για την δολοφονία τον επονομαζόμενο ως «Αθηναίο», ο οποίος κρατούσε το μαχαίρι.

Ο Γιάννης Κουμαρόπουλος

«Αλληλοκαρφώματα»

«Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος ο που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι» είχε δηλώσει ο δικηγόρος του 21χρονου Απόστολος Λύτρας.

Από πλευράς του ο «Αθηναίος», 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, παραδέχτηκε ότι κρατούσε το μαχαίρι και είπε χαρακτηριστικά ότι έδωσε δύο «τσιμπιές» σε κάποιον, αλλά δεν θυμόταν αν ήταν ο Άλκης. Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι θυμάται τον Κουμαρόπουλο να κρατάει το δρεπάνι και να χτυπάει τον Άλκη. 

Ο Αλέξανδρος Βελαλόπουλος

Υπενθυμίζεται ότι στο δρεπάνι έχει βρεθεί γενετικό υλικό του δολοφονημένου φοιτητή, όχι μόνο στην λεπίδα, αλλά και στη λαβή του, κάτι που εξηγεί ότι ο φοιτητής προσπάθησε να τον απωθήσει και να απομακρύνει το φονικό όπλο από το σώμα του. Στη λαβή βρέθηκε και γενετικό υλικό ενός εκ των φίλων του Άλκη ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει.

Σημειώνεται ότι το μαχαίρι τύπου καράμπιτ έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια Βορείου Ελλάδος και θα εξεταστεί. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This