Ποινική δίωξη για βιασμούς κατά συρροή και σε πέμπτο ηθοποιό!

Μεταξύ των θυμάτων μια γνωστή ηθοποιός που κάνει καριέρα στο εξωτερικό

Must Read

Ακόμα ένας ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες μετά από τέσσερις καταγγελίες γυναικών που τον κατήγγειλαν για βιασμό.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και μη, τετελεσμένο και σε απόπειρα σε βάρος πέμπτου γνωστού ηθοποιού ,ο οποίος έκανε καριέρα και στην Αμερική.

Σε βάρος του ηθοποιού κατατέθηκαν έως τώρα τρεις μηνύσεις από τέσσερις γυναίκες, οι δύο εκ των οποίων είναι αδερφές και κατήγγειλαν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, με τις δύο από αυτές να είναι ανήλικες όταν τελέστηκαν οι αποτρόπαιες πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινική δίωξη ασκήθηκε καθώς η δράση του κατηγορούμενου φέρεται να έχει μεγάλη διάρκεια, από το 2008 έως το 2015, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η πληθώρα των καταγγελιών. Μάλιστα εκτός από τις μηνύσεις, υπάρχουν καταθέσεις άλλων 4-5 γυναικών οι οποίες κατήγγειλαν τον ηθοποιό για κακοποιητική δράση, ωστόσο οι 4 από αυτές τις πράξεις αρχειοθετήθηκαν.

Ο ηθοποιός ο οποίος κλήθηκε για ανωμοτί κατάθεση, αρνήθηκε κάθε κατηγορία και υποστήριξε ότι οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν ήταν ερωτευμένες μαζί του και ήθελαν να τον εκδικηθούν. Σε νέο συμπληρωματικό κύκλο καταθέσεων, οι γυναίκες επέμειναν ότι έπεσαν θύματα βιασμού και δεν συναίνεσαν στις πράξεις.

Σημειώνεται ότι την πρώτη μήνυση κατέθεσε πολύ γνωστή ηθοποιός η κάνει καριέρα στο εξωτερικό, μαζί με την αδερφή της. Οι δύο γυναίκες καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον κατηγορούμενο από το 2008 έως το 2014. Μάλιστα η αδερφή της ηθοποιού αναφέρει ότι το 2012 προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της και να πέσει στο κενό από το μπαλκόνι της.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο νέες μηνύσεις από άλλες γυναίκες που κατήγγειλαν και εκείνες βιασμούς.

Ο ηθοποιός αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή και να απολογηθεί.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This