Τρία χρόνια θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του ο Γραικός

Μακάβριο τέλος στην εξαφάνιση του επιχειρηματία μετά την κυνική ομολογία του δολοφόνου

Must Read

Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2016, ενώ έφευγε με το 4Χ4 όχημά του από τα σφαγεία στην περιοχή Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση το Ανατολικό.

Ο κτηνοτρόφος και έμπορος κρεάτων, που εξαρχής ήταν ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος, ομολόγησε χθες τη δολοφονία του υποδεικνύοντας μάλιστα και το σημείο όπου είχε θάψει τη σορό!

Θαμμένος στον ίδιο λάκο με το αυτοκίνητο

Είναι ανατριχιαστικά όσα ήρθαν στο φως, σύμφωνα με τα οποία ο δράστης έθαψε το πτώμα μέσα στην κτηνοτροφική μονάδα του. Μάλιστα, για να εξαφανίσει κάθε ίχνος του άτυχου κτηνοτρόφου, έθαψε στον ίδιο λάκκο και το αυτοκίνητο του 59χρονου, σε βάθος πολλών μέτρων!

Ο δολοφόνος έμπορος κρεάτων θεωρούνταν από τα πιο κομβικά πρόσωπα στην υπόθεση, καθώς φέρεται ως το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανό τον άτυχο 59χρονο και είχε οικονομικές δοσοληψίες μαζί του, προς τον οποίο είχε ένα οικονομικό «άνοιγμα» ύψους 40.000 ευρώ.

Η μαρτυρία της συζύγου του Γραικού ανέφερε ότι ο 59χρονος είχε εισπράξει από τον έμπορο το ποσό των 17.000 ευρώ για αγοραπωλησία κρεάτων, ενώ άλλη μαρτυρία μιλούσε για 5.000- 6.000 ευρώ, τα οποία αφορούσαν τμήμα του παλιού χρέους.

Επειτα από εξαντλητικές έρευνες που διήρκεσαν σχεδόν δυόμισι χρόνια, η Ασφάλεια -που καλούσε κατ΄ επανάληψη για κατάθεση τον δράστη- κατόρθωσε τελικά να αποσπάσει την ομολογία του. Ετσι επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των συγγενών του αγνοουμένου, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα τον αναζητούσαν με την ελπίδα ότι είναι ζωντανός.

Σύμφωνα με την «Espresso» ο δικηγόρος των αδελφών του Δημήτρη Γραικού, Νίκος Διαλυνάς, ανέφερε ότι η σορός βρέθηκε έπειτα από υπόδειξη του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου στην εγκατάσταση που ανήκει στον ίδιο.

Σε σοκ η χήρα του δολοφονημένου επιχειρηματία

«Ο δολοφόνος υπέδειξε τη μονάδα όπου τον είχε θάψει, σε πολλά μέτρα βάθος, με το αυτοκίνητο μαζί. Τον ξέθαψαν πριν από λίγο. Είμαι σε σοκ. Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος» ανέφερε συγκλονισμένη από την πλευρά της η χήρα του άτυχου 59χρονου.

Η υπόθεση της εξαφάνισης του άτυχου επιχειρηματία είχε μονοπωλήσει τα μέσα ενημέρωσης, ενώ είχε απασχολήσει και την εκπομπή «Φως στο τούνελ». Μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη είχε επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που ομολόγησε τη δολοφονία, ο οποίος είχε τονίσει με κατηγορηματικό ύφος:

«Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τη γυναίκα του Γραικού, αν έδωσα ή δεν έδωσα τα χρήματα. Ο,τι είχα να πω το είπα δέκα φορές στην Ασφάλεια. Τώρα, αν του έδωσα ή δεν του έδωσα, αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει. Τελείωσε, δεν το συζητώ ξανά. Εχουν γίνει καταθέσεις, υπάρχουν τιμολόγια. Εγώ, από τη δικιά μου τη μεριά, είπα όλη την αλήθεια, όπως ακριβώς έχουν γίνει τα πράγματα».

Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονταν ήταν αν ο 59χρονος εξαφανίστηκε ηθελημένα και έφυγε από την Ελλάδα. Ωστόσο τα στοιχεία δεν συνηγορούσαν υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής, με αποτέλεσμα τον περασμένο Φεβρουάριο να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση in rem, που πλέον θα προσωποποιηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This