«Να πάρει η τράπεζα τα κλειδιά από το μνήμα» – Ξεσπά ο γιος της γιαγιάς που έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και πέθανε

Η 70χρονη πέθανε από τον καημό της μέσα σε 3 μέρες

Must Read

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας η είδηση ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα έφυγε προδομένη από την καρδιά της, καθώς δεν μπόρεσε να αντέξει ότι έχασε το σπίτι της, τους κόπους μιας ζωής, επειδή η τράπεζα αρνήθηκε να της κάνει ρύθμιση για το δάνειο.

Παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων της Καλαμάτας, η τράπεζα δεν δέχτηκε καμία παράταση, με αποτέλεσμα η 70χρονη που έπαιρνε σύνταξη 347 ευρώ, να χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό και λίγες ημέρες μετά να πεθάνει από τον καημό της.

«Ήταν ένας πραγματικός εξευτελισμός. Δεν άντεξε η μητέρα μου», είπε ο γιος της στο Ionian TV, και εξήγησε ότι η τράπεζα αρνήθηκε το αίτημα να να μείνει η ηλικιωμένη στο σπίτι μέχρι τις 30 Απριλίου προκειμένου να βρει άλλο σπίτι να νοικιάσει.

«”Όχι, θα αναγκαστούμε να πάρουμε τον δρόμο της βίας”, αυτό μου είπαν. Η μητέρα μου στεναχωριόταν και έκλαιγε. Οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τίποτα. Ούτε να το νοικιάσουμε δε δέχθηκαν» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η μητέρα του πέθανε τρεις μέρες μετά.

«Σήμερα με πήρε δικαστική επιμελήτρια και μου ζήτησε να της δώσω τα κλειδιά του σπιτιού. Της είπα κάποια… γαλλικά. Αν θέλουν να πάνε να πάρουν τα κλειδιά από το μνήμα της» είπε ξεσπώντας ο γιος της άτυχης γυναίκας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This