Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 32χρονης Μαρίας που κάηκε ζωντανή μαζί με τα παιδιά της

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τρομερή τραγωδία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν μια μητέρα κάηκε ζωντανή με τα δύο ανήλικα παιδάκια της.

Εμφανώς καταβεβλημένος και υπό την επήρεια ηρεμιστικών, ο πατέρας της 32χρονης Μαρίας, έφτασε στο σημείο υποβασταζόμενος από τους συγγενείς του.

Με φωνή που έτρεμε ο χαροκαμένος πατέρας που έχασε την κόρη και τα εγγόνια του δήλωσε: «Ήταν πολύ καλό κορίτσι η κόρη μου» είπε και πρόσθεσε: «ενημερώθηκα από έναν ξάδελφο της πρώην συζύγου μου και από μια γειτόνισσα. Επειδή ήμουν χωρισμένος είχα να δω τα παιδιά μου από το 2011. Δυστυχώς τα εγγόνια μου δεν τα έχω γνωρίσει ποτέ. Έμαθα ότι πήρα φωτιά το σπίτι. Είμαι συγκλονισμένος. Είμαι και άνθρωπος με καρδιακά προβλήματα. Πήρα ηρεμιστικό για να έρθω. Το παιδί μου εγώ το μεγάλωσα. Εγώ το έλουζα και το σπούδασα».

https://www.youtube.com/watch?v=yFzC78Z7ASE

Στη μονοκατοικία που κάηκε ολοσχερώς, όταν ξέσπασε φωτιά πιθανόν από θερμαντικό σώμα το οποίο ήταν αναμμένο για να ζεσταθεί η οικογένεια το βράδυ, έφτασαν συγγενείς της 32χρονης γυναίκας οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της 32χρονης έλειπε από το σπίτι καθώς εργαζόταν ως επαγγελματίας οδηγός.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών η νεαρή μητέρα επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού για να σώσει τα παιδιά, ωστόσο δεν πρόλαβε. Η σορός της εντοπίστηκε απανθρακωμένη δίπλα από την πόρτα, ενώ τα δύο αγγελούδια βρέθηκαν νεκρά στο δωμάτιό τους.

Την ίδια ώρα, το σκυλάκι της οικογένειας η Νιγκι, παραμένει στο σημείο και μπαινοβγαίνει στο σπίτι, αναζητώντας τους ιδιοκτήτες της. 

Η κηδεία της μητέρας και των δυο παιδιών ηλικίας 11 και 8 ετών που δεν κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από το σπίτι τους, θα πραγματοποιηθεί αύριο. 

Δείτε επίσης:

Τραγωδία με τη μάνα και τα αγγελούδια της που κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους – Ράκος ο πατέρας

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This