Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη: Τι θα καταθέσει ο 26χρονος καταγγέλλων αιγυπτιακής καταγωγής

Κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς σε βάρος τριών ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα

Must Read

Πρόσωπο με πρόσωπο αναμένεται να βρεθεί σήμερα, Παρασκευή 25/2, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου με έναν εκ των μηνυτών του, ο οποίος έχει καταγγείλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από το σκηνοθέτη το 2010.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μεταχθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκτός απροόπτου θα καταθέσει ο 26χρονος αιγυπτιακής καταγωγής και νυν κάτοικος εξωτερικού. Πρόκειται για έναν εκ των μηνυτών σε βάρος του κατηγορούμενου. Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει, όταν ήταν σε ηλικία 14 ετών ο κατηγορούμενος τον προσέγγισε σε μία πλατεία και εκμεταλλευόμενος το ενδιαφέρον του για το θέατρο τον έπεισε λίγες ημέρες μετά την γνωριμία τους, να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμά του στο Μεταξουργείο, όπου και τον βίασε.

Κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, η οποία υποστήριξε ότι λόγω φόρτου εργασίας, θα ήθελε μια ολιγοήμερη διακοπή.

Από την άλλη πλευρά, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι προς στήριξη της κατηγορίας, που εκπροσωπούν τους τέσσερις καταγγέλοντες, δήλωσαν ότι δεν θα πρέπει να διακοπεί η διαδικασία, καθώς ήδη έχει παραταθεί ο χρόνος προσωρινής κράτησης του κατηγορούμενου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης από την πρώτη στιγμή αρνείται τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, οι οποίες οδήγησαν στην σύλληψη και προσωρινή του κράτηση πριν έναν χρόνο, ισχυριζόμενος πως όλη η υπόθεση είναι κατασκευασμένη και σχετίζεται με την αντιπαράθεση που έχει επί σειρά ετών με την Διοίκηση του Σωματείου Ηθοποιών.

Διαβάστε ακόμα:

Καταγγέλλων στην υπόθεση Λιγνάδη: «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This