Τρίτη 15/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε μια ουσιαστική συζήτηση του εργασιακού χώρου φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη. Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλου σας που σας γνωρίζει πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες. Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές. Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ: Αυτή την ημέρα θα μεγεθυνθούν η ανησυχία και η κούρασή σας και δεν θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαιτούνται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά.

ΖΥΓΟΣ: Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας και έχετε αρχίσει να υιοθετείτε καινούργιες αξίες γυρίζοντας την πλάτη στις παλιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα φτάσει η ευαισθησία σας στα ανώτατα όρια και επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις, κρατηθείτε βάζοντας μπροστά τη λογική και αποφύγετε να κοντραριστείτε με τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν λειτουργήσετε ήρεμα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την παρουσία τους και να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, ώστε να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αλλάξετε την καθημερινή ζωή σας προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά για να μην γκρεμίσετε τις σχέσεις σας τώρα που αυτές καλυτερεύουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια για να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες ή συνεργασίες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ