Τέσσερις συλλήψεις και κατάσχεση 22.000 προϊόντων «μαϊμού» στη Θεσσαλονίκη

Πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης

Must Read

Από ζημιά πλέον των 563.780 ευρώ γλίτωσαν γνωστές εταιρείες ένδυσης η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας και η Επιχειρησιακή Διεύθυνση του Σ.Δ.Ο.Ε. Μακεδονίας, που πραγματοποίησαν σήμερα έφοδο σε κατάστημα – αποθηκευτικό χώρο στη Θεσσαλονίκη.

Κι αυτό γιατί προέβησαν στην κατάσχεση περίπου 22.000 απομιμήσεις («μαϊμούδες») ειδών ένδυσης γνωστών εταιριών που προορίζονταν για πώληση, τα οποία και εντόπισαν εντός του χώρου. Στο πλαίσιο της εφόδου, μάλιστα, συνελήφθη ο διαχειριστής του χώρου και τρία ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στη ρύθμιση της αγοράς προϊόντων, ενώ τούς επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

πηγή φωτό ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μάλιστα, ο διαχειριστής του χώρου απασχολούσε αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων που να νομιμοποιούν την παραμονή του στη χώρα μας. Ως εκ τούτου, σε βάρος του σχηματίστηκε, επιπλέον, δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση των νομοθεσιών που αφορούν στη ρύθμιση θεμάτων εθνικού συστήματος υγείας και στον κώδικα μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This