Κυριακή 20/6/2021

Απίστευτο: Κατάκοιτη γιαγιά «πήρε στο… κατόπι» ληστή με τη μαγκούρα της!!! (video)

Με τη μαγκούρα περιέλαβε μια γιαγιά έναν νεαρό τσιγγάνο, που προσπάθησε να την κλέψει στο σπίτι της στη Λαμία.

Ο ηλικίας 17 ετών Ρομά μπήκε σήμερα το πρωί (17/9) στην κατοικία της ηλικιωμένης στη Λεωφόρο Καλυβίων και προσπάθησε να της αφαιρέσει χρήματα, ενώ εκείνη ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Ο νεαρός φαίνεται πως καραδοκούσε έξω από το σπίτι για ώρα, αφού εισέβαλε σε χρονική στιγμή κατά την οποία έλειπε η γυναίκα που φροντίζει την ηλικιωμένη, γύρω στις 11:00 το πρωί.

Πλησίασε, λοιπόν, τη γιαγιά στο κρεβάτι και της έπιασε το χέρι, ενώ συγχρόνως έψαχνε για χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Η γυναίκα, παρά τα κινητικά προβλήματα και την ηλικία της, αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον άντρα που την είχε ξανακλέψει και αντέδρασε. Με το ένα της χέρι τον κράτησε και με το άλλο πήρε τη μαγκούρα και άρχισε να τον χτυπάει!

Ο επίδοξος ληστής, αιφνιδιασμένος από την σθεναρή αντίσταση της γιαγιάς, τράπηκε σε φυγή προτού προλάβει να κλέψει. «Νόμιζα ότι ήταν η γυναίκα που με φροντίζει. Μετά, όμως, είδα τον κλέφτη που με είχε ξανακλέψει. Τον θυμάμαι…», είπε στο lamiareport.gr…

Δείτε στο βίντεο του LamiaReport. gr πως περιγράφει το περιστατικό γείτονας της ηλικιωμένης, που είδε τον δράστη να φεύγει κακήν κακώς…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ