Απίστευτο: Κατάκοιτη γιαγιά «πήρε στο… κατόπι» ληστή με τη μαγκούρα της!!! (video)

Must Read

Με τη μαγκούρα περιέλαβε μια γιαγιά έναν νεαρό τσιγγάνο, που προσπάθησε να την κλέψει στο σπίτι της στη Λαμία.

Ο ηλικίας 17 ετών Ρομά μπήκε σήμερα το πρωί (17/9) στην κατοικία της ηλικιωμένης στη Λεωφόρο Καλυβίων και προσπάθησε να της αφαιρέσει χρήματα, ενώ εκείνη ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Ο νεαρός φαίνεται πως καραδοκούσε έξω από το σπίτι για ώρα, αφού εισέβαλε σε χρονική στιγμή κατά την οποία έλειπε η γυναίκα που φροντίζει την ηλικιωμένη, γύρω στις 11:00 το πρωί.

Πλησίασε, λοιπόν, τη γιαγιά στο κρεβάτι και της έπιασε το χέρι, ενώ συγχρόνως έψαχνε για χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Η γυναίκα, παρά τα κινητικά προβλήματα και την ηλικία της, αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον άντρα που την είχε ξανακλέψει και αντέδρασε. Με το ένα της χέρι τον κράτησε και με το άλλο πήρε τη μαγκούρα και άρχισε να τον χτυπάει!

Ο επίδοξος ληστής, αιφνιδιασμένος από την σθεναρή αντίσταση της γιαγιάς, τράπηκε σε φυγή προτού προλάβει να κλέψει. «Νόμιζα ότι ήταν η γυναίκα που με φροντίζει. Μετά, όμως, είδα τον κλέφτη που με είχε ξανακλέψει. Τον θυμάμαι…», είπε στο lamiareport.gr…

Δείτε στο βίντεο του LamiaReport. gr πως περιγράφει το περιστατικό γείτονας της ηλικιωμένης, που είδε τον δράστη να φεύγει κακήν κακώς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This