Τραγωδία στην Κρήτη: Ζευγάρι έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων

Must Read

Ασύλληπτο δράμα βιώνει η οικογένεια μίας 55χρονης και ενός 45χρονου, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στο χωριό Αρμανώγεια του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων στην Κρήτη.

Το τροχαίο προκλήθηκε μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο. Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε το πρωί στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στο χωριό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Τα θύματα είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής και εκείνη την ώρα είχαν φύγει από το σπίτι τους από το χωριό Σοκαράς. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο που βρισκόταν το ζευγάρι μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να προχωρούν στον απεγκλωβισμό τους. Στο άλλο όχημα βρίσκονταν δύο γυναίκες νεαρής ηλικίας και στο τρίτο ένα ακόμα άτομο που έχουν τραυματιστεί ελαφριά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This