Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Καταγγελία σοκ – «Το δικό σου πέθανε πουτ@ν@, ενώ το δικό μου ζει» έλεγε η Ρούλα

Καταιγισμός εξελίξεων

Must Read

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, νέες καταγγελίες έρχονται στο φως σχετικά με τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο αδελφός μίας νεαρής που κυοφορούσε το πρώτο παιδί του Μάνου πριν 10 χρόνια, έκανε μία ανάρτηση στο Τwitter.

«Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε στέλνοντας τη μαμάκα του να δώσει 500 ευρώ για να γίνει έκτρωση. Ο Θεός βλέπει κωλ…αιδο, στο είχα πει και τις προάλλες. Και εσύ Ρούλα που όταν είδες αυτή την κοπέλα στον δρόμο της είπες… “το δικό σου πέθανε πουτ@ν@ ενώ το δικό μου ζει”. Σου εύχομαι τα χειρότερα».

Η εφημερίδα μάλιστα μίλησε με τη μητέρα της 30χρονης σήμερα κοπέλας, η οποία τότε, στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών είχε μείνει έγκυος από τον Μάνο, σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή, κατά το οποίο ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκινούσε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η μητέρα κατήγγειλε πως η οικογένεια του Μάνου δήλωσε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε να γίνει έκτρωση, ενώ ισχυρίζεται ότι «προσέφεραν» και 500 ευρώ στην οικογένεια της νεαρής, η οποία όμως δεν τα δέχθηκε.

«Με είχε πιάσει η Ρούλα από τα μαλλιά και με τράβαγε»

Η μητέρα της κοπέλας αναφέρθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα σε τρία ακόμη περιστατικά με πρωταγωνιστές τον Μάνο και την Ρούλα.

«Ήμουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει με τον Μάνο και ήδη είχε κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην “γαμπρό” μου και τη νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και πλησιάζω τον Μάνο. Τον ρωτάω “γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου”. Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η Ρούλα από τα μαλλιά και με τράβαγε φωνάζοντας και βρίζοντας. Κατάφερα να απομακρυνθώ».

Άρχισε να την βρίζει πιστεύοντας πως πήγε στο γήπεδο για τον Μάνο

Το δεύτερο περιστατικό είχε συμβεί σε γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα λέειη γυναίκα σύμφωνα με την εφημερίδα. «Ο δεύτερος σύζυγός μου είχε σχέση με την μία ποδοσφαιρική ομάδα και είχαμε μεταβεί με τη νεαρή κόρη μου να παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Στην άλλη ομάδα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ο Μάνος. Η κόρη μου καθόταν στην κερκίδα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα. Το παιδάκι ήταν τότε… μηνών! Μόλις την είδε… άρχισε να τη βρίζει, προφανώς πιστεύοντας πως εμφανίστηκε στο γήπεδο… για τον Μάνο! Εγινε της κακομοίρας. Ο σύζυγός μου σηκώθηκε και επιτέθηκε στη Ρούλα, ενώ στο επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας του Μάνου, γνωστός αθλητικός παράγοντας της περιοχής με σκοπό να «χωρίσει» τους εμπλεκόμενους και να επικρατήσει ηρεμία. Δεν θυμάμαι, νομίζω ότι είχε φθάσει και Αστυνομία».

«Το δικό σου παιδί μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει»

Το τρίτο και πιο σοβαρό επεισόδιο είχε συμβεί στον δρόμο, όταν ο Μάνος, η Ρούλα και η μικρή Τζωρτζίνα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Συναντήθηκαν τυχαία με ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν η πρώην του Μάνου και ο τότε σύντροφός της. Σύμφωνα με τη μητέρα, η Ρούλα την αγριοκοίταξε, την έβρισε και της είπε: «Το δικό σου παιδί μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει»! Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα, ενώ ο σύντροφός της πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

«Κατά 99% η αιτία θανάτου της Μαλένας δεν ήταν η ηπατική ανεπάρκεια»

Στο μεταξύ, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ιριδας με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας» ισχυρίζεται ως προς τη Μαλένα ότι «κατά 99% θ’ απορρίψει ότι η αιτία του θανάτου της ήταν η ηπατική ανεπάρκεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This