Θρίλερ με τον θάνατο βρέφους δύο ημερών στο Ηράκλειο – Διερεύνηση ζήτησε ο σοκαρισμένος πατέρας

Το ΑΤ Ρεθύμνου διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής - «Μου είπαν ότι το παιδί ήταν υγιέστατο από υγιείς γονείς...», λέει ο πατέρας

Must Read

Ένα βρέφος που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου το περασμένο Σάββατο, παρουσίασε επιπλοκές και χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όμως, το μικρό αγγελούδι πέθανε χθες, με τον 40χρονο πατέρα του σε κατάσταση σοκ να μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα και να ζητά διερεύνηση της υπόθεσης για να βρεθούν τα αίτια του θανάτου του βρέφους.

Σύμφωνα με κρητικά ΜΜΕ, αυτά δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα και το ΑΤ Ρεθύμνου διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του μικροσκοπικού κοριτσιού για να διαπιστωθεί τι οδήγησε τελικά το βρέφος στο θάνατο.

«Μου είπαν ότι το παιδί ήταν υγιέστατο από υγιείς γονείς…»

Ο πατέρας του βρέφους εξήγησε στο creta24.gr τους λόγους που τον έκαναν να πάει τις Αρχές και να ζητήσει διερεύνηση για το θάνατο του παιδιού του:

«Έχω κάνει αναφορά στην Αστυνομία, μια ενημέρωση – κατάθεση για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή στο παιδί. Θέλουμε να μάθουμε από τί πέθανε το παιδί. Μήπως υπάρχει κάποιο κληρονομικό αίτιο, κάτι που έχω εγώ ή η γυναίκα μου και το οποίο δεν φάνηκε όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης. Δεν στρέφομαι εναντίον κάποιου, δεν έχω κάτι στο νου μου. Αλλά για να μην πούμε ότι δεν το ψάξαμε. Βέβαια δεν μας είχαν πει, δεν μας είχαν προειδοποιήσει ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα. Αν μου είχαν πει κάτι τέτοιο θα έλεγα ότι αυτό φταίει. Ωστόσο μου είπαν ότι το παιδί ήταν υγιέστατο από υγιείς γονείς. Αυτό όλο μας κάνει να θέλουμε να το διερευνήσουμε και να μάθουμε γιατί κατέληξε το παιδί. Δεν έχουμε υποβάλει μήνυση, αλλά ακολουθήσαμε αυτή τη διαδικασία όπως μας είπαν για να γίνει η ιατροδικαστική έρευνα και να πάρουμε απαντήσεις».

Όσο για το πως πέθανε το παιδί του, ο 40χρονος απάντησε:

«Δεν έχω καθαρή εικόνα από τι πέθανε το παιδί και δεν ήμουν σε φάση να καταλάβω τα αίτια θανάτου.  Ήταν το πρώτο μας παιδί αυτό. Όλα πηγαίναν τέλεια μέχρι και που γεννήθηκε. Θα μας έβαζαν για καισαρική στις 5.30 αλλά μας έβαλαν εσπευσμένα 15 λεπτά πριν γιατί παρουσιάστηκε μια επιπλοκή. Έγινε δηλαδή νωρίτερα η καισαρική γιατί υπήρξε μια επιπλοκή. Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μετά από 1-2 δυο ώρες. Όμως μόλις έφτασα στο Ηράκλειο, γιατί ακολουθούσα το ασθενοφόρο, μου είπαν ότι το παιδί κατέληξε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This