Περικλής Κονδυλάτος για την επίμαχη φωτογράφηση του Καναράκη: «Το πρόβλημά τους είναι ομοφοβικό και όχι θρησκευτικό»

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει ο Παντελής Καναράκης για τις ανάγκες του περιοδικού free press, όπου παρουσιαζόταν ως Ιησούς Χριστός, φορώντας ένα ακάνθινο στεφάνι και κοσμήματα στα οποία απεικονίζονταν άγιοι ιερείς.

Το γεγονός αυτό δεν μπόρεσα να δεχτούν επτά ιερείς οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και Έκαναν μήνυση στον γνωστό ηθοποιό. Αρνητικές αντιδράσεις όμως προκλήθηκαν και στο Άγιο Όρος.

Έπειτα από την τροπή που πήρε το συγκεκριμένο θέμα, το περιοδικό απέσυρε τη φωτογράφιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κοσμήματα ήταν σχεδιασμένα από τον Περικλή Κονδυλάτο. Ο πρώην παίκτης του Survivor μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» για το γεγονός αυτό είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το concept της φωτογράφισης, γιατί τα κοσμήματα αυτά τα έχω φτιάξει εδώ και πολλά χρόνια. Πριν 10 χρόνια είχαμε κάνει ένα ολόκληρο σόου με θρησκευτικά κοσμήματα και δεν είπε κανείς τίποτα».

«Το πρόβλημα της εκκλησίας και αυτών των θρησκόληπτων δεν είναι ότι φοράει ο Καναράκης κοσμήματα με τη μορφή του Χριστού. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν είναι ένα αντρικό πρότυπο που τους αρέσει. Το πρόβλημά τους λοιπόν είναι ομοφοβικό και όχι θρησκευτικό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This