Δένδιας: «Έφυγε από τη Μαριούπολη ο Έλληνας πρόξενος και πάει Ζαπορίζια»

«Έχω την ελπίδα ότι θα μπορέσει να επιστρέψει ασφαλής στην πατρίδα μας»

Must Read

Καθ’ οδόν για την Ζαπορίζια είναι ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στην Επιτροπή Εξωτερικών της Βουλής.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Ν. Δένδιας ζήτησε το λόγο και σημείωσε πως είναι «τραγικές οι σκηνές από την Ουκρανία, μέσα σε αυτό το πολεμικό πλαίσιο που προκλήθηκε από τη ρωσική εισβολή». Επεσήμανε ότι υπάρχουν «εγκλωβισμένοι και ομογενείς και Έλληνες διπλωμάτες» και ανακοίνωσε ότι «τη στιγμή αυτή εξελίσσεται η προσπάθεια εκκένωσης του Έλληνα προξένου από Μαριούπολη μαζί με το προσωπικό του ΟΑΣΕ».

«Αν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, βρίσκεται αυτή την ώρα στην κατεύθυνση προς Ζαπορίζια. Έχω την ελπίδα ότι θα μπορέσει να επιστρέψει ασφαλής στην πατρίδα μας», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών. «Να πω ξεκαθαρα ότι η παρουσία του στη Μαριούπολη όπως και η παρουσία του πρέσβη Κωστελένη και του πρέσβη Δόχτση τιμούν την πατρίδα μας. Τους απευθύνω και πάλι τα θερμότερα συγχαρητήρια μου», κατέληξε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This