Καταδικάστηκε ο αστυνομικός που βιντεοσκοπούσε συνάδελφό του στις τουαλέτες

Must Read

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο αστυνομικός που κατέγραφε με το κινητό του γυναίκα συνάδελφό του στις τουαλέτες αστυνομικού τμήματος.

Πρόκειται για ένστολο με καριέρα 25 ετών, ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο γυναίκα αστυνομικό την ώρα που άλλαζε ρούχα για να αναλάβει υπηρεσία τον Δεκέμβριο του 2018. Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, αποφεύγοντας να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την παθούσα, και στη δίκη εκπροσωπήθηκε διά του συνηγόρου του.

Κατά την ακροαματική διαδικασία αποκαλύφθηκε το σατανικό του σχέδιο για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Είχε τοποθετήσει το κινητό του τηλέφωνο σε σακούλα συλλογής πλαστικών καπακιών για ανακύκλωση και το είχε ανοικτό στη λειτουργία του βίντεο για να καταγράφει τις κινήσεις των γυναικών του τμήματος. Η γυναίκα αστυνομικός που τον κατήγγειλε αντιλήφθηκε το τηλέφωνο σε σακούλα απέναντι από την πόρτα της τουαλέτας. Οπως διαπίστωσε, το κινητό ήταν σε λειτουργία βίντεο και είχε καταγράψει το κάτω μέρος των ποδιών και τα παπούτσια της.

Καταθέτοντας, η παθούσα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να τιμωρηθεί ο κατηγορούμενος, αν και, ως γυναίκα, προσβλήθηκε από την πράξη του. Διά του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο στις τουαλέτες. Ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ένας συγγενής του και ένας φίλος του. Η εισαγγελέας της έδρας δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του και πρότεινε την ενοχή του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή για το αδίκημα της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου προσώπου. Μάλιστα, απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης να χορηγηθεί στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Ο συνήγορός του άσκησε έφεση προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αστυνομικός είναι εν ενεργεία και σε βάρος του εκκρεμεί πειθαρχική δίωξη για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This