Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας – Εκκένωσαν «κατάληψη» και απομακρύνθηκαν 150 μετανάστες

Must Read

Αστυνομική επιχείρηση τώρα στην Αθήνα για την εκκένωση ενός υπό κατάληψη κτιρίου στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ! H αστυνομία βρήκε και απομάκρυνε από την κατάληψη 150 αλλοδαπούς από το Αφγανιστάν, τη Συρία αλλά και ορισμένους Κούρδους, ανάμεσα τους και 30 παιδιά. Στο μεταξύ, άρχισε έρευνα για το ποιος τους μετέφερε εκεί και αν είχε οικονομικό όφελος.

Τα άτομα μεταφέρονται στη διεύθυνση αλλοδαπών της ΕΛΑΣ για να ταυτοποιηθούν, με πέντε τουριστικά λεωφορεία. Έπειτα, από τη διεύθυνση αλλοδαπών θα μεταφερθούν σε ξενοδοχείο στην οδό Πάρνηθος και από εκεί άμεσα σε δομές φιλοξενίας.

Τα κτίρια τα οποία εκκενώθηκαν ήταν υπό κατάληψη από το 2016 και το 2015 αντίστοιχα.
Το ΕΚΑΜ μπήκε στο πρώτο κτίριο λίγο μετά τις 6 το πρωί μαζί με άνδρες της ασφάλειας Αττικής, με ψαλίδια για τα λουκέτα. Να πούμε ότι αυτό είναι το 5ο κτίριο που εκκενώνεται.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν είχαν γίνει τέσσερις συμπλοκές έξω από την κατάληψη στην οδό Αχαρνών και Σουρμέλης. Επίσης, τον Οκτώβριο του 2018 είχαμε πυροβολισμούς έξω από τη μία κατάληψη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στον χώρο της κατάληψης δύο πιστόλια, καθώς και φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ενώ από την Αχαρνών 22 συνελήφθη ένα άτομο γιατί είχε στην κατοχή του μαχαίρια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This