Παραλήρημα Κούγια: «Θα κάνω μήνυση και αγωγή στο Γιάννη Βλάχο, όπως μου ζήτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης»

«Η Τζεφ Μοντάνα δεν έχει μπει μέσα στο δικαστήριο, δεν είναι μάρτυρας»

Must Read

Για την 1η Απριλίου μεταφέρθηκε η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την Παρασκευή, αφού την Παρασκευή επικράτησε ένταση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα η πρόεδρος του δικαστηρίου να αναγκαστεί να διακόψει την διαδικασία.

Αναφορά στις εξελίξεις έκανε ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξης Κούγιας, επισημαίνοντας πως το υλικό στο οποίο αναφέρεται ο δικηγόρος της άλλης πλευράς έχει αξιολογηθεί από τη δικαιοσύνη και δε βρέθηκε τίποτα αξιόποινο.

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του Γιάννη Βλάχου, δικηγόρου δύο εκ των φερόμενων ως θυμάτων του Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας σημείωσε: «Μου κάνει εντύπωση ότι ένας δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση ένα χρόνο ανακαλύπτει τώρα υλικό που υπάρχει στη δικογραφία, το οποίο αξιολογήθηκε από τη δικαιοσύνη και δε βρέθηκε τίποτα αξιόποινο. Και έρχεται αυτός ο δικηγόρος, αποδεικνύοντας ότι μάλλον δε γνωρίζει το υλικό της δικογραφίας, και λέει ότι θα κάνει μήνυση για αυτό το υλικό. Αυτό το υλικό είναι γνωστό σε όλους μας εδώ και ένα χρόνο. Είχε βρεθεί ένα κινητό με φωτογραφίες ανθρώπων που δεν έχει καμία σχέση με ανήλικους. Δεν είναι πορνογραφικό υλικό. Το υλικό αυτό το γνωρίζω, δε γνωρίζω να υπάρχει πορνογραφικό υλικό. Αυτά βρέθηκαν σε ένα κινητό τηλέφωνο στο σπίτι του αδερφού του κ. Λιγνάδη. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιες συμπεριφορές».

«Με ομόφωνη απόφαση το δικαστήριο έκρινε ότι οι ερωτήσεις είναι σωστές γιατί αναδεικνύεται η προσωπικότητα του φερόμενου ως βιασθέντα»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στην ένταση που επικράτησε με τον Γιάννη Βλάχο στην δικαστική αίθουσα σημείωσε ότι συνεχώς αποδομείται η κατηγορία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη στο δικαστήριο.

«Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου δικηγόρου, του κ. Βλάχου, οδήγησε το δικαστήριο 5 φορές σε διακοπή. Ζήτησε να απαγορευτούν ερωτήσεις μου. Με ομόφωνη απόφαση το δικαστήριο έκρινε ότι οι ερωτήσεις είναι μέσα στο θέμα και είναι σωστές γιατί αναδεικνύεται η προσωπικότητα του φερόμενου ως βιασθέντα», συνέχισε.

«Η Τζεφ Μοντάνα δεν έχει μπει μέσα στο δικαστήριο, δεν είναι μάρτυρας»

Σε ό,τι αφορά στη Τζεφ Μοντάνα και την εμπλοκή της στην υπόθεση, ο ποινικολόγος τόνισε ότι το δικαστήριο δεν είναι κέντρο διερχομένων.

«Εμφανίστηκε η Τζεφ Μοντάνα και υποστήριξε ότι είναι μάρτυρας κατηγορίας, κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχει μπει μέσα στο δικαστήριο. Κάθεται έξω στο προαύλιο και φωτογραφίζεται. Ο δικηγόρος που σήμερα μιλάει για τα δικαιώματα των διεμφυλικών, τον παρουσιάζει στον κατάλογο των μαρτύρων ως Τζεφ Ασημακόπουλο. Αυτός ο κύριος είναι κάθε μέρα στο δικαστήριο, δεν είναι μάρτυρας, δεν του επιτρέπει να μπει κανείς, και όλα τα μέσα ενημέρωσης τον παρουσιάζουν» είπε.

«Θα κάνω μήνυση στο Γιάννη Βλάχο, όπως μου ζήτησε ο κ. Λιγνάδης»

Επανερχόμενος στο θέμα της έντασης με το δικηγόρο δύο εκ των φερόμενων θυμάτων, ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε ότι ο Γιάννης Βλάχος διακόπτει χωρίς κανένα λόγο, με ένα τρόπο απαράδεκτο.

«Το ότι δημιουργήθηκε ένταση από δική μου πλευρά στο δικαστήριο, είναι παραπληροφόρηση. Στο δικαστήριο μέσα υπάρχει πανωλεθρία για τη μεριά των καταγγελλόντων. Θα κάνω και μήνυση και αγωγή, όπως μου έχει ζητήσει ο κ. Λιγνάδης, στο συγκεκριμένο δικηγόρο για αυτά που λέει εδώ και ένα χρόνο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This