Σοκάρει η νέα μαρτυρία: «Η Ρούλα απειλούσε να αυτοκτονήσει πριν μπει στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα»

«Είχε εξαφανιστεί για μέρες και μετά πήρε το παιδί και πήγε στο νοσοκομείο» λέει άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον

Must Read

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις αποκαλύψεις στην υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχασαν με αιφνίδιο τρόπο τη ζωή τους. Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, του παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη που «έφυγε» τελευταίο.

Την ίδια ώρα, η συμπεριφορά της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου έχει μπει στο «μικροσκόπιο», ενώ πολλοί μάρτυρες μιλούν για τον ιδιότροπο χαρακτήρα της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» ένας άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη και της συζύγου του, αποκάλυψε ότι λίγο προτού η 9χρονη Τζωρτζίνα μπει στο νοσοκομείο, η μητέρα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της προκειμένου να κερδίσει την προσοχή του πατέρα.

«Σας κάλεσα γιατί έχω να σας πω κάτι πολύ σοβαρό σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα. Το έχω μάθει από άνθρωπο μέσα από την οικογένεια και θεωρώ ότι πρέπει να γίνει γνωστό, γιατί είναι πολύ σοβαρό. Λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στις 8 Απριλίου 2021, έγινε ένα περιστατικό. Η μητέρα, η Ρούλα, είπε ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και την έψαχναν όλοι τότε, οικογένεια και φίλοι. Δεν τη βρήκαν και το παιδί, η Τζωρτζίνα δεν γνωρίζω που βρισκόταν. Στο σπίτι δεν υπήρχε καθόλου το παιδί, δεν είδα ούτε τον Μάνο. Αυτό το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο» ανέφερε στην εκπομπή ο μάρτυρας και πρόσθεσε:

«Αυτό συνέβη 3 ή 4 ημέρες πριν. Έμαθα από άνθρωπο της οικογένειας ότι ήταν σε κάποιο ξενοδοχείο, δε ξέρω όμως σε ποιο. Βρισκόταν σε κάποιο ξενοδοχείο. Αυτό που μου είπαν είναι ότι ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της και ήθελε να τη ψάξει ο Μάνος. Ο Μάνος όμως δεν έδωσε σημασία. Μετά από κάποιες ημέρες που είχε εξαφανιστεί, εμφανίστηκε και πήρε το παιδί της και μετά, την επόμενη ημέρα που πήρε το παιδί και πήγε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Μου φάνηκε πολύ περίεργο όταν το άκουσα αυτό. Ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και μετά το παιδί να πάει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Και στις 11 του μήνα να πάθει την πρώτη ανακοπή. Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα, μοιάζουν με σενάριο» δήλωσε στην εκπομπή ο μάρτυρας.

Ο ιατροδικαστής διαψεύδει τις ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο

Σε δηλώσεις του, χθες, ο Σωτήρης Μπουζιάνης, ο ιατροδικαστής της μικρής Τζωρτζίνας, σημείωσε: «Τις επόμενες μέρες, κατά τις εκτιμήσεις μας, θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Εχουν βρεθεί ουσίες, αλλά αυτό πρέπει ακόμα να διευκρινιστεί, γιατί το παιδί έπαιρνε φάρμακα. Αυτή τη στιγμή γίνεται συσχετισμός των ουσιών». «Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου – τις επόμενες μέρες θα έχουμε. Εχουμε ευρήματα, αλλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι. Προς το παρόν δεν έχουμε ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This