Ολοι μαζί για τον Ιωσήφ που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου

Must Read

Στο πλευρό της οικογένειας του μόλις ενός έτους Ιωσήφ, ο οποίος διαγνώστηκε πριν από έναν μήνα με έναν τύπο καρκίνου γνωστό ως «νευροβλάστωμα 4ου σταδίου», που έχει εξαπλωθεί στον μυελό των οστών και στα κόκαλα, με αποτέλεσμα να είναι απειλητικός για τη ζωή του, βρίσκονται οι κάτοικοι των χωριών της Χαλκιδικής με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά του εμβολίου που θα σώσει τη ζωή του.

Το περασμένο Σάββατο, σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ανθεμού Γαλάτιστας είχε τοποθετηθεί κουμπαράς για την υποστήριξη του μικρού που δίνει μάχη για τη ζωή του. Η περιπέτεια που περνά το αγγελούδι κινητοποίησε και το χωριό Στανός. Ετσι, από χθες, στα δύο σούπερ μάρκετ του χωριού έχουν τοποθετηθεί επίσης κουμπαράδες για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

Στον «γολγοθά» τους και στο εμβόλιο αναφέρθηκε και η μητέρα του μικρού σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα. «Είμαστε όλοι πολύ αισιόδοξοι αυτή τη στιγμή, αλλά συνειδητοποιούμε πόσο μακρύς και δύσκολος θα είναι αυτός ο χρόνος για τον καθέναν μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα το ξεπεράσουμε αργά ή γρήγορα και ότι ο Ιωσήφ θα είναι όσο υγιής θα έπρεπε να είναι κάθε παιδί. Το μεγαλύτερο θέμα αυτή τη στιγμή είναι τι πρόκειται να συμβεί μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, γιατί δυστυχώς με αυτόν τον τύπο καρκίνου η πιθανότητα υποτροπής είναι πολύ υψηλή. Η μόνη ευκαιρία για εμάς είναι ένα εμβόλιο που εμποδίζει την επιστροφή της νόσου. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη συγκέντρωση χρημάτων για αυτόν τον σκοπό. Οσο θα θέλαμε, δεν μπορούμε να καλύψουμε μόνοι μας τα έξοδα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This