Στον εισαγγελέα ο 31χρονος που βίασε το 18χρονο κορίτσι στη Νέα Φιλαδέλφεια 

O δράστης με το ψευδώνυμο «Πάνος Ερωτιάρης» είχε παγιδεύσει το κορίτσι μέσω αγγελίες για baby sitter

Must Read

Με σκυμμένο το κεφάλι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 31χρονος που βίασε μια 18χρονη κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού την κάλεσε στο σπίτι του για να την προσλάβει ως νταντά. 

Ο 31χρονος που είναι σεσημασμένος και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπή, αρπαγή τσάντας, παραβίαση του νόμου περί όπλων, αντιποίηση στολής, θα απολογηθεί στον εισαγγελέα και θα του απαγγελθούν κατηγορίες για τις φρικιαστικές του πράξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης ο οποίος διατηρεί λογαριασμό στο Facebook με το ψευδώνυμο «Πάνος Ερωτιάρης» παγίδευσε το 18χρονο κορίτσι κλείνοντας της ραντεβού σε διαμέρισμα στην οδό Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να προσέχει το 3 ετών παιδί του.

Μόλις η 18χρονη έφτασε στο σπίτι ρώτησε που είναι το τρίχρονο κοριτσάκι και ο δράστης της καθησύχασε λέγοντάς της ότι από στιγμή σε στιγμή θα φτάσει στο σπίτι μαζί με φιλικά του πρόσωπα. Στη συνέχεια της ζήτησε να τον ακολουθήσει προκειμένου να της δείξει το παιδικό δωμάτιο. Ωστόσο την οδήγησε στο υπνοδωμάτιό του, αφού στο διαμέρισμα δεν υπήρχε παιδικό δωμάτιο.

Εκεί της κόλλησε ένα μαχαίρι στον λαιμό και στη συνέχεια την βίασε, απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει. Όταν ολοκλήρωσε τις αποτρόπαιες πράξεις του, ο βιαστής έφυγε τρέχοντας και άφησε την πόρτα του διαμερίσματος μισάνοιχτη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες γειτονικών σπιτιών.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This