«Οι Φίλοι του Παιδιού»: Διαδικτυακή fundraising καμπάνια «Κανένα παιδί στον δρόμο»

Από την 1η έως την 31η Απριλίου, με στόχο τη συγκέντρωση 5.000€ για τη στήριξη 3 οικογενειών με 5 παιδιά, που κινδυνεύουν άμεσα με έξωση

Must Read

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», σε μία προσπάθεια συλλογής χρημάτων με σκοπό την προφύλαξη των οικογενειών που στηρίζει από την έξωση και την κατάληξή τους στον δρόμο, πραγματοποιεί διαδικτυακή Fundraising καμπάνια «ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ», από την 1η έως την 31η Απριλίου, στην πλατφόρμα Supportmazi της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο αριθμός των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη είναι μεγάλος. Πρώτος στόχος της καμπάνιας είναι η στήριξη 5 παιδιών απο 3 οικογένειες που χρήζουν επείγουσας βοήθειας. Οι οικογένειες αυτές βρίσκονται ήδη υπό έξωση και κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο, λόγω αδυναμίας πληρωμής του ενοικίου τους. Καλούμαστε να συγκεντρώσουμε το πόσο των 5.000€, για να τους εξασφαλίσουμε στέγη, καλύπτοντας για κάθε οικογένεια 2 ενοίκια ως εγγύηση και ενοίκια 6 μηνών (έξι μήνες είναι το απαραίτητο διάστημα διαμονής κάθε οικογένειας σε ένα σπίτι, ώστε να δικαιούται να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Κρατικό Επίδομα Στέγασης»).

Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να γίνετε κι εσείς «Φίλοι του Παιδιού», συμβάλλοντας ουσιαστικά. Επιλέξτε το ποσό της δωρεάς σας και μοιραστείτε την κίνηση σας με τους φίλους σας στο Facebook, για να βοηθήσετε στη διάδοση του μηνύματος. 

  • Με 5€ συμμετέχω στον βαθμό που μπορώ
  • Με 10€ επεκτείνω τη διαμονή ενός παιδιού στο σπίτι του για ακόμα 1 ημέρα
  • Με 30€ επεκτείνω τη διαμονή ενός παιδιού στο σπίτι του για ακόμα 3 ημέρες
  • Με 50€ επεκτείνω τη διαμονή ενός παιδιού στο σπίτι του για ακόμα 5 ημέρες

Λίγα λόγια για το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Με την καρδιά συνδεδεμένη στην ανάγκη του συνανθρώπου, οι «Φίλοι του Παιδιού», εδώ και 35 χρόνια στηρίζουν άπορα παιδιά και τις οικογένειές τους, ώστε να καταφέρουν να ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο της φτώχειας και να διεκδικήσουν ένα φωτεινό μέλλον αισιοδοξίας κι ευτυχίας.

Σε αυτά τα χρόνια, έχει προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε περισσότερα από 14.600 παιδιά, 6.400 οικογενειών, παρέχοντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τρόφιμα, καλύπτοντας ενοίκια, θέρμανση, λογαριασμούς κοινής ωφελείας, δίδακτρα και ψυχαγωγικά προγράμματα, ενώ έχει ιδρύσει Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο για τα παιδιά των απόρων οικογενειών που προστατεύει.

Εκεί, φοιτούν παιδιά που παρουσιάζουν σοβαρές συναισθηματικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές ελλείψεις, καθώς προέρχονται από οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Περνούν κάποιες ώρες της ημέρας μέσα σε ένα οργανωμένο, ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον, με δημιουργική απασχόληση, μαθαίνοντας πως υπάρχει και καλή πλευρά στη ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This