«Καταπέλτης» ο Αγγελάκας για τις ειρωνείες του Μητσοτάκη Junior: «Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά…»

«Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς...»

Must Read

Απάντηση στην ειρωνική ανάρτηση του γιου του πρωθυπουργού για τη μεγάλη συναυλία υπέρ της ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια, με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών, έδωσε ο Γιάννης Αγγελάκας.

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην frontman του συγκροτήματος «Τρύπες», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που χλεύασε τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στη συναυλία:

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την κατακραυγή για τα ειρωνικά του σχόλια, ο γιος του πρωθυπουργού διέγραψε την ανάρτησή του. 

Δείτε επίσης: Ειρωνείες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τη «Συναυλία της Ειρήνης» και τους καλλιτέχνες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This