«Βούλιαξαν» τα Τρίκαλα και η Θεσσαλονίκη από τις βροχές και το χαλάζι (video)

Must Read

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στα ανατολικά του Νομού των Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, επλήγησαν χωριά όπως η Ράξα.

Στο μεταξύ, πολύ ισχυρή καταιγίδα έπληξε το βράδυ την περιοχή της Φαρκαδόνας.

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσαν οι χαλαζοπτώσεις και η καταιγίδα που έπληξε περιοχές του Νομού Τρικάλων όπως η Φαρκαδόνα, και τα χωριά Φανερωμένη και Ράξα, αργά το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, στη Φανερωμένη οι κάτοικοι έκαναν λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις, με το χαλάζι να έχει σκεπάσεις δρόμους και καλλιέργειες.

Λίμνες από τα νερά

Σύμφωνα με το voria.gr, ισχυρής έντασης βροχή έχει ξεκινήσει και στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας προβλήματα στην κίνηση, σε αρκετά σημεία της πόλης. Μάλιστα, ένας οδηγός ΙΧ «κόλλησε» στη μέση του δρόμου στην εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Ευόσμου στο ρεύμα προς δυτικά. Ο δρόμος στο σημείο είναι πλημμυρισμένος και έχουν σχηματιστεί λίμνες από νερά, λόγω της έντονης βροχής.

Δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες και οδική βοήθεια έχουν μεταβεί για να βοηθήσουν στην ανάσυρση του ΙΧ, οδηγός του οποίου ήταν γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This