Σήμερα η απόφαση για τη χορήγηση ασύλου στον Σαϊντού Καμαρά

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει η υπόθεσή του

Must Read

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Προσφύγων στου Ρέντη βρέθηκε το πρωί ο Σαϊντού Καμαρά, καθώς επανεξετάζεται το αίτημά του για να παραμείνει στη χώρα μας.

Σήμερα αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση για τη χορήγηση ασύλου, καθώς θα εκδικαστεί η προσφυγή του μαθητή σε δεύτερο βαθμό.

Κύμα συμπαράστασης

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση ξέσπασε κίνημα οργής και συμπαράστασης, ενώ θορυβήθηκε και ο πολιτικός κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει τροπολογία για να παραμείνει ο Σαϊντού στην χώρα μας και τον πρωθυπουργό να έχει τετ α τετ με τον 18χρονο πρόσφυγα.  

Έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο Προσφύγων, έχουν συγκεντρωθεί μαθητές, γονείς και εργαζόμενοι. κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως: «Με τον Σαϊντού και κάθε Σαϊντού. Με όλους τους Σαϊντού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This