Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση όπου κάνετε άδικες συγκρίσεις τού τώρα με το παρελθόν και σας σπρώχνουν σε λάθος συμπεράσματα. Οσο περιορισμένος κι αν θα είναι ο ελεύθερός σας χρόνος, πρέπει να φροντίσετε να τον μοιράσετε ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οσο θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θέματα, άλλο τόσο, και ίσως παραπάνω, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Παρόλο που και οι ίδιοι αισθάνεστε ότι πολλές φορές γίνεστε παράλογα απαιτητικοί, δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να σας απασχολεί η ψυχολογική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι τόσο η ένταση ή η ανασφάλεια που σας ενοχλεί, όσο η αβεβαιότητα για το μέλλον. Κοντρολάρετε τον εαυτό σας, καθώς η επίδειξη πνεύματος και δύναμης κάνει τον σύντροφό σας να αισθάνεται κατώτερος από εσάς. Οι επιτυχίες που θα έχετε, μικρές ή μεγάλες, θα καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε γενικό ξεκαθάρισμα και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες. Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας θα αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε όρια που εσείς θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές σας υποθέσεις. Βελτιώστε την εικόνα σας, βοηθώντας στην κοινωνική σας ανέλιξη. Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους και θα αποκτήσετε την υποστήριξη των φίλων σας, που τον τελευταίο καιρό ζητούσατε διακαώς. Ξεκινήστε μια συνεργασία ή βάλτε μπροστά έναν από τους στόχους σας. Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί τις στιγμές που μπορείτε και περιορίστε τις καθημερινές σπατάλες. Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί ήδη μια επίθεση, κι έτσι υποχρεώνεστε να κάνετε μερικές απαραίτητες αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν. Εφόσον ούτε η κούραση, αλλά ούτε και το άγχος θα είναι μικρά, οργανώστε τον χρόνο σας ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας μία προς μία και οριστικά. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις εκεί που η φαντασία σας καλπάζει. Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό τομέα. Οι πιθανότητες ενίσχυσής του θα είναι αρκετές για να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αλλά, εάν λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας. Μην ασχοληθείτε καθόλου με έναν συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του. Τα γεγονότα της ημέρας θα συνδεθούν άμεσα με την υλική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Πρέπει να προσέξετε τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται γύρω σας και να επιστρατεύσετε όσα αποθέματα δύναμης έχετε για να βγείτε νικητές στις καταστάσεις. Καταπολεμήστε την ασάφεια και αποφύγετε να φορτωθείτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αντέχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια καλή ευκαιρία για να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ισως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ, αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί θα υπάρχει αρκετή δόση άμιλλας και ανταγωνισμού. Καταναλώστε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας με τέτοιον τρόπο ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας. Αποτραβηχτείτε από τα κοινά και χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Μέσα από τις πραγματικές σας σχέσεις και τα αγαπημένα σας άτομα, θα έχετε τη στήριξη που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Να έχετε υπόψη πως, όταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο, δεν γίνεται να λειτουργείτε με κριτήρια του παρελθόντος. Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που τους αφορούν. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποιο είναι το σωστό και δίκαιο για αυτούς, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν. Αν διατηρήσετε μια καλή ψυχολογική διάθεση, θα κινηθείτε ευέλικτα στις συζητήσεις και τις επαφές με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δοκιμάστε αυτό που ξέρετε καλά, το χιούμορ και το γέλιο, και αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα, ενώ θα γίνετε και πιο ευχάριστοι στο περιβάλλον σας. Καλό είναι, πριν ανακοινώσετε τα νέα σας σχέδια, να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σας και να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά. Μην προκαλέσετε την τύχη σας κάνοντας τα έξοδα να υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδά σας και δυσκολέψετε την κατάστασή σας χωρίς λόγο και αιτία. Προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας και να βάλετε καινούργιες βάσεις, που θα έχουν ως κύρια στοιχεία την ειλικρίνεια και τη συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό τομέα θα θελήσετε να κάνετε οι περισσότεροι, αδιαφορώντας για τις προσπάθειες και τους κόπους που κάνατε μέχρι τώρα για να πετύχετε τους στόχους σας. Πολλοί θα απορήσουν για τη στάση σας και αρκετοί από τους συνεργάτες σας δεν θα έχουν τη διάθεση να σας ακολουθήσουν, αφού θα θεωρούν παράλογα ή τρελά τα σχέδιά σας, όμως δεν πρέπει να τους ρίξετε άδικο, εφόσον δεν τους εξηγείτε τι είναι αυτό που θέλετε, και απλώς απαιτείτε να γίνουν όλα «εδώ και τώρα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη σπεύσετε να κάνετε το λάθος να δημιουργήσετε μια σχέση, έστω περιστασιακή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσετε τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο, γιατί έτσι θα μειώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Σκεφτείτε λογικά και αφήστε κατά μέρος τους ηρωισμούς που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, εκτός αν στα άμεσα σχέδιά σας είναι να καταστρέψετε την προσωπική σας ζωή και να βάλετε στο κεφάλι σας μπελάδες. Ξεδιπλώστε λίγο τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας, γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας. Εκτιμήστε τα θετικά της σχέσης σας και σταματήστε να παιδεύεστε με αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι το συνεχές κυνήγι του συντρόφου σάς αδρανοποιεί και σας διαλύει, αφού η ερωτική σας ζωή επηρεάζει έντονα την εξέλιξή σας και γίνεται αρκετά συχνά τροχοπέδη σε άλλους τομείς που μπορούν να προχωρήσουν θετικά. Χτίστε τη ζωή σας έτσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει να εκφράζετε τον εαυτό σας, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια και τις αντοχές όσων βρίσκονται δίπλα σας. Οι δεσμευμένοι αναθεωρήστε τις έννοιες τού «εγώ» και του «εσύ» για να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες.

ΙΧΘΥΣ: Ξεχάστε κάποια σενάρια που έχετε φτιάξει στο μυαλό σας χωρίς λόγο και παραδεχτείτε την πραγματικότητα, που είναι πολύ πιο όμορφη τη δεδομένη στιγμή από τις φαντασιώσεις σας. Αρχίστε να βλέπετε τα θετικά σημεία της συντροφικής ζωής και ίσως στενοχωρηθείτε για τον χαμένο χρόνο που αφήσατε να περάσει και δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά. Επεξεργαστείτε όσα επιθυμείτε και όσα αποστρέφεστε για να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα. Δημιουργήστε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα, πλησιάστε τον σύντροφό σας και εκφράστε διακριτικά τις επιθυμίες που αφορούν και τους δυο σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σταμάτησε τις δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας στο «Πρωινό»: «Η κυρία Σκορδά θέλει να κάνει επίδειξη εξυπνάδας»

Η σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη το βράδυ της Κυριακής  για παράνομη οπλοκατοχή και μικροποσότητα κοκαΐνης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης.Η κάμερα...

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Θήβα! Έγινε αισθητός στην Αθήνα

Σεισμική δόνηση ταρακούνησε τη Θήβα λίγο πριν τη 13:00, το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ έγινε αισθητή και στην Αθήνα.Σύμφωνα με το  γεωδυναμικό ινστιτούτο, η...

VAR και ξενοιάσαμε

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι εκ των πολιτικών μας μάς θεωρούν ανθρώπους των σπηλαίων, μη δυναμένους να χωρίζουν δύο γαϊδάρων άχυρα, και, επομένως, και...

Τι πληρώνει ο Σφακιανάκης

Οι ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου: Γνωστό μοντέλο, επώνυμος επιχειρηματίας, πασίγνωστος πολιτικός, διάσημος ηθοποιός και ο Νότης ΣφακιανάκηςΑπό τον Παναγιώτη ΛιάκοΣτην Ελλάδα μπορεί να...

Εν αναμονή του… τρίτου κύματος «διαμορφώνεται» και η τραγική πρωτιά του ΑΧΕΠΑ

Και «ανακαίνιση» προκειμένου να αντιμετωπιστούν περισσότερες ανάγκες... προσεχώς

Χειροπέδες στον Χανιώτη που βασάνισε, έγδαρε και κρέμασε δύο σκυλιά 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 53χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε δύο σκυλιά και τα κρέμασε σε δέντρο στα Χανιά.Οι εικόνες από την τρομερή κτηνωδία...

Ν. Μηταράκης: «Η Τουρκία υπεύθυνη για το ναυάγιο στη Λέσβο»

Από σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex διασώθηκαν συνολικά 32 άτομα, 15 άνδρες, 14 γυναίκες και τρία παιδιά όλοι σομαλικής καταγωγής

Το κρίσιμο Δεκαήμερο του Ερντογάν και ο… Βοκάκιος

Στο περίφημο «Δεκαήμερο» του Βοκάκιου που γράφτηκε κατά την φοβερή πανώλη που έπληξε την Φλωρεντία το 1348, ο μεγάλος συγγραφέας αναφέρεται και σε ένα...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

newsbreak.gr

FREE
VIEW