Καταγγελίες στη Νομική: Καθηγητής έκοψε φοιτητή επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του

«Εμείς σεξ πότε θα κάνουμε;» ρώτησε τον φοιτητή ο καθηγητής σύμφωνα με την καταγγελία

Must Read

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής για τον καθηγητή ο οποίος παρενοχλεί σεξουαλικά φοιτήτριες αλλά και φοιτητές!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει δει το φως της δημοσιότητας, ο συγκεκριμένος καθηγητής, παρενόχλησε φοιτητή κατά την περίοδο που της εξεταστικής. Ο εν λόγω καθηγητής, προσέγγιζε τον φοιτητή κατά την διάρκεια της εξέτασης προκειμένου να δει το όνομά του στο πάσο. Στη συνέχεια, του έστειλε αίτημα φιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  «Είμαι ο επιτηρητής σου, χαχα, σοκ» του έγραψε σε μήνυμα που του έστειλε, ώσπου κατέληξε να τον ρωτήσει «Εμείς σεξ πότε θα κάνουμε;». 

Σύμφωνα με την καταγγελία, «ο φοιτητής τρομοκρατήθηκε και τον μπλόκαρε από τα social media με αποτέλεσμα ο Χ.Χ. να τον κόψει με 2 στο μάθημα, ενώ όταν ο φοιτητής ζήτησε από τον καθηγητή του μαθήματος να γίνει επίδειξη του γραπτού του, όπως προβλέπεται, του το αρνήθηκε καθώς δεν μπορούσε ”να βρει σε ποιον βαθμολογητή είχε ανατεθεί το γραπτό του’‘».

Όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές: «Από τη στιγμή που ο Χ.Χ έλαβε την θέση του καθηγητή και απέκτησε επαφή με ακόμα περισσότερους φοιτητές στο μάθημα η παρενοχλητική αυτή συμπεριφορά έγινε πιο συστηματική. Μέχρι και σήμερα προσεγγίζει φοιτητές στα social media, τους στέλνει μηνύματα με ενοχλητική οικειότητα και σχολιάζει στις δημόσιες αναρτήσεις τους(!). Εκμεταλλευόμενος, λοιπόν, την θέση ισχύος του ως επιτηρητής, η οποία ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο ύστερα από τον διορισμό του ως καθηγητή, αισθάνεται την ασφάλεια να συμπεριφέρεται με αυτόν τον παραβιαστικό τρόπο σε φοιτητές, οι οποίοι λόγω φόβου δεν αντιδρούν. Η παρενόχληση αυτή εκ μέρους του καθηγητή Χ.Χ κανονικοποιείται, ενώ παράλληλα χειραγωγεί τις σκέψεις τους (gaslighting), μεταξύ άλλων στέλνοντάς τους και προσωπικά μηνύματα, όπως “μην πάρεις στα σοβαρά αυτό που σου σχολίασα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This