Τραγωδία στο Παπανικολάου: Ένας νεκρός από τη φωτιά – Ασθενής άναψε τσιγάρο και ανεφλέγη το οξυγόνο!

Εγκλωβισμένοι ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές

Must Read

Τραγικός είναι ήδη ο απολογισμός από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στη Β’ Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα σε πτέρυγα με ασθενείς Covid, καθώς η Πυροσβεστική εντόπισε απανθρακωμένο άτομο.

Ένα τσιγάρο είναι όπως όλα δείχνουν η αιτία της φωτιάς που ξέσπασε σε πτέρυγα του νοσοκομείου Παπανικολάου. Η πυροσβεστική εντόπισε μία απανθρακωμένη σορό στον δεύτερο όροφο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από  ασθενή που νοσηλευόταν μόνος του σε τρίκλινο δωμάτιο και φέρεται να άναψε τσιγάρο. Ως αποτέλεσμα ανεφλέγη το παρεχόμενο οξυγόνο, το οποίο είναι εξαιρετικά εύφλεκτο.

Η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι ιδιαίτερα σοβαρή, σύμφωνα με τον διευθυντή της Πνευμονολογικής κ. Χλώρο. Όπως τόνισε, η φωτιά ξέσπασε σε πτέρυγα covid και ξεκίνησε από τον θάλαμο 6, όπου νοσηλεύεται ένας ασθενής. Μέσα στην κλινική υπάρχουν εγκλωβισμένοι με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να τους απομακρύνουν με ασφάλεια. Οι καπνοί έχουν περάσει στους θαλάμους, όπου νοσηλεύονται περίπου 20 ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This