Σε εξέλιξη η απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ – Μεγάλος ξεσηκωμός για την ακρίβεια και τους μισθούς

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 24ωρη γενικής απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ λόγω της ακρίβειας που παρατηρείται σε όλη την Ελλάδα και που έχει «γονατίσει» όλους τους εργαζομένους.

Απεργιακές συγκεντρώσεις στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στα Προπύλαια και πορεία στην Βουλή, στα πλαίσια της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για αυξήσεις μισθών και ακρίβεια.

Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στην ακρίβεια, τη φτώχεια και τις ανισότητες» όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και του δημόσιου φορέα «έχουν ξεχυθεί» στους δρόμους της Αθήνας με σκοπό να απαιτήσουν τα αυτονόητα, δηλαδή «αυξήσεις στους μισθούς, κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, ξεπάγωμα της διετίας 2016-17, αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ, επαναφορά 13ου-14ου μισθού, αύξηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Καμία περικοπή του. Στήριξη του ΕΣΥ με γενναία χρηματοδότηση».

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν την ώρα παρατηρούνται μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς συμμετέχουν στην απεργία ενώ παράλληλα οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας είναι αποκλεισμένοι από πλήθος φορέων, συνδικαλιστικών ενώσεων και συνδικάτων που βρίσκονται στην πορεία.

Απεργιακές συγκεντρώσεις στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στα Προπύλαια και πορεία στην Βουλή, στα πλαίσια της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για αυξήσεις μισθών και ακρίβεια, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.
Απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά στην πλατεία Καραϊσκάκη, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This