Απίστευτες σκηνές με βουντού στο… Εφετείο Αθηνών!

Τι έκανε Ρομά για να σώσει το... στεφάνι της

Must Read

Απίστευτες σκηνές που παραπέμπουν στον… Μεσαίωνα διαδραματίστηκαν προχθές το πρωί στο Εφετείο Αθηνών, όπου διεξήχθη η δίκη ενός νεαρού Ρομά για σωρεία αδικημάτων. Οσοι βρίσκονταν έξω από τη δικαστική αίθουσα είδαν έκπληκτοι μία Ρομά να κάνει… μάγια με δύο κούκλες βουντού (!) για να ξορκίσει τα κακά πνεύματα και να επιτύχει τη μικρότερη δυνατή ποινή για το «στεφάνι» της!

Όπως αναφέρει η Espresso, η τελετουργία, η οποία παραπέμπει σε αποκρυφιστικές πρακτικές περασμένων αιώνων, δεν έγινε σε κάποιο αποκομμένο από τον πολιτισμό αφρικανικό χωριό, αλλά στον «ναό της Θέμιδος». Την προσοχή των μαρτύρων τράβηξε μια νεαρή Τσιγγάνα, η οποία κρατούσε ένα πορτ μπεμπέ μέσα στο οποίο διακρίνονταν οι μορφές δύο μωρών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, ντυμένων με βαφτιστικά ρουχαλάκια.

Οταν άρχισε η απολογία του νεαρού Ρομά, η γυναίκα πήρε στην αγκαλιά της το ένα από τα δύο και άρχισε να το κουνάει με απαλές κινήσεις, σαν να ήθελε να το νανουρίσει, ενώ παράλληλα κρατούσε μια ασημένια εικόνα του Ταξιάρχη Μανταμάδου, μουρμουρίζοντας ακατάληπτα! Οσοι είδαν τη συμπεριφορά της αρχικά ένιωσαν περιέργεια. Οταν, όμως, κοίταξαν πιο προσεκτικά, συνειδητοποίησαν ότι το «μωρό» που κρατούσε η «μάγισσα των βουντού» ήταν ένα… κέρινο ομοίωμα βρέφους και ένιωσαν ρίγη ανατριχίλας!

Μάγια

Παρά τα βλέμματα απορίας, η γυναίκα συνέχισε έως το τέλος της απολογίας του συζύγου της να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της την κούκλα, κάνοντας «μάγια» και «ξόρκια». Ομως δεν… έπιασαν τόπο, καθώς το δικαστήριο διέκοψε χωρίς να εκδώσει ετυμηγορία.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που γίνεται βουντού μέσα στο Εφετείο. Πριν από μερικά χρόνια η «Espresso» είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με δύο Τσιγγάνες, εκ των οποίων η μία έφερνε κοντά στο πρόσωπό της μια πλαστική κούκλα, της… μιλούσε, τη φιλούσε και της έδωσε… να πιει και νερό σαν να ήταν άνθρωπος, ενώ η ομόφυλή της χτυπούσε μια ξύλινη κουδουνίστρα, πιθανώς για να ξορκίσει τα… κακά πνεύματα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This