Η «γραμμή» Αναγνωστόπουλου: Δολοφόνησε την Καρολάιν «εν βρασμώ» και «δεν υπήρχε προσχεδιασμός και προμελέτη»

«Να τιμωρηθεί παραδειγματικά και για τον σκύλο», ζητά το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα

Must Read

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του, ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, την ώρα που κοιμόταν και μπροστά στα μάτια της μικρής κόρης τους, όντας σε καθεστώς «έντονης πίεσης».

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο εντολέας του διέπραξε το έγκλημα «εν βρασμώ» και πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε προσχεδιασμός και προμελέτη».

Ο 34χρονος πιλότος κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του κατηγορητηρίου στη δίκη του που ξεκίνησε το πρωί και διεκόπη πολύ σύντομα για τις 12 Απριλίου, ήταν ανέκφραστος ακούγοντας την εισαγγελική λειτουργό να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ψευδείς καταθέσεις που έδωσε ο ίδιος στις Αρχές, επιχειρώντας να εμφανίσει το δικό του έγκλημα ως ληστεία από αγνώστους άνδρες.

«Να τιμωρηθεί παραδειγματικά και για τον σκύλο»

Στο δικαστήριο παρίσταται και το Φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα που είχε δώσει προς υιοθεσία στην Καρολάιν την σκυλίτσα Ροξυ που σκότωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλο κρεμώντας την από την κουπαστή της σκάλας του σπιτιού.

Σε δηλώσεις της, η εκπρόσωπος του Σωματείου τόνισε πως «είναι αποδεδειγμένο από διεθνείς έρευνες ότι το πρώτο στάδιο της ενδοοικογενειακής βίας είναι η κακοποίηση ζώων».

Το Σωματείο ζητά μάλιστα «την παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου και για τη θανάτωση της Ροξυ».

https://youtu.be/-t5SAHjnvco

Η μικρή Λυδία

«Είναι ένα χαρούμενο παιδί» είπε για τη μικρή Λυδία, κοριτσάκι της Καρολάιν και του κατηγορούμενου πιλότου, ο συνήγορος των γονιών της 20χρονης μετά τη διακοπή της δίκης ενώπιον του ΜΟΔ.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Αθανάσιος Χαρμάνης «ο κύριος Κράουτς δεν μπορεί να μετακινηθεί. Και η μητέρα της Καρολάιν -όπως είπαν οι ειδικοί- στη θέα του δολοφόνου της κόρης της που επί σαράντα μέρες θρηνούσε μαζί της για τον θάνατο της κόρης της είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία που είναι ακρογωνιαιος λίθος για την ανατροφή της της μικρής Λυδίας που είναι σήμερα δύο ετών. Το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς, μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This